ÇOCUK ŞENLİĞİ'NDE İKİ BAYRAM BİR ARADA KUTLANDI

22-04-2023

Hem Ramazan Bayramı’nın, hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın doyasıya kutlanması için Uşak Belediyesi tarafından 1 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen Çocuk Şenliği, ilk gününde çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Birbirinden eğlenceli etkinliklere aileleriyle katılan yüzlerce çocuk, gün boyunca doyasıya eğlendi.

Uşak Belediyesi tarafından şenlik için hazırlanan Bir Eylül Stadyumu, saat 14.00’te Uşaklı her yaştan çocuğa ve ailelerine kapılarını açtı. Stadyum içerisine kurulan farklı stantlarda gerçekleşen taş boyama, yüz boyama, tişört boyama atölyelerine ve sanatsal etkinliklere katılan çocuklar; sürpriz hediyelerle ve ikramlarla bayramın keyfini gönüllerince çıkardı. Renkli oyun gruplarında doyasıya eğlenen çocuklardan; sportif aktivite parkurlarına, sahnede sergilenen tiyatro gösterilerine ve yapılan yarışmalara kadar büyük küçük demeden herkes katılım sağladı.

‘HARİKA KANATLAR’ UŞAK’A İNİŞ YAPTI

Güne damgasını vuran çizgi dizi karakterleri “Harika Kanatlar” gösterisinde keyifli dakikalar yaşayan çocuklar maskotlarla beraber şarklılar söyledi, danslar etti. Bol bol fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştiren aileler ise çocukluklarına geri döndü.

AİLELER ÇOCUKLARIYLA BERABER EĞLENCENİN TADINI ÇIKARDI

Şenliğe çocuklarıyla katılan vatandaşlardan Metin Özçelik, “Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkür ederim. Çok başarılı ve eğlenceli bir organizasyon olmuş. Boyamalar, balonlar ve ikramlarla birlikte çok eğlendik bizde çocukluğumuza döndük.” dedi.

Etkinliklere arkadaşlarıyla katılan üniversite öğrencisi, her geçen gün vatandaşa yönelik yaptığı organizasyonlarla Uşak’ın kendini geliştirdiğini söyleyerek “Uşak’a gelirken ön yargılarım vardı, fakat gün geçtikçe gençler için düzenlenen festivaller, çocuklar ve aileler için yapılan etkinlikler sayesinde bu ön yargılarım kırılıyor. Bunun destekçisi olan Başkan Çakın’a teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” dedi.

DOYA DOYA EĞLENCE 23 NİSAN’DA DA DEVAM EDECEK

23 Nisan Pazar günü 1 Eylül Stadyumu’nda devam edecek şenlikte, maket uçak yarışması, robot şov, kukla şov, boyamalar, sanatsal ve sportif faaliyetler saat 14.00’den itibaren çocuklarla buluşacak.

İlgili İçerikler: ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ZENGİN DONATILARIYLA TAM NOT ALDI Bayram Akkaya Ömer Karadağ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Bayram Çümen
uşak 23 nisan şenlik