Çölyak Hastalarına Belediye Desteği Devam Ediyor

23-10-2018

Daha önce de çeşitli etkinliklerle desteğini gösteren Uşak BelediyeBaşkanı Nurullah Cahan, AtaparkÇayzade’de UşakÇölyak PKU El Ele Derneği’ne glütensiz un dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Nurullah Cahan bugün ‘Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği’ ile belediyenin sosyal tesisi Atapark Çayzade’de buluştu. Dernek üyelerinin, ailelerinin ve üniversite öğrencilerinin katıldığı buluşmada Başkan Cahan, ‘Çölyak’ hastalarına glütensiz un dağıtımında bulundu.

Uşak Belediyesi’nin ‘Çölyak’ hastalığı ve derneği için sağladığı büyük desteği vurgulayan Dernek Başkanı Ömre Ümran Aydın, Başkan Nurullah Cahan’ın yeni müjdelerini aktardı.

Aydın, “Belediye Başkanımız burada üyelerimize çok güzel sözler verdi. Başta ekmek ve kafe olmak üzere, unlarımız sayesinde üretilen ekmeklerimize ve kurabiyelerimize daha kaliteli bir şekilde ulaşmamızı, onları daha kaliteli bir şekilde tüketmemizi sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağına söz verdi. Biz de buradan kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hastalığın önemine ve farkındalığın oluşmasına dikkat çeken Başkan Cahan, daha öncesinde hastaların ekmeklerini ve kurabiyelerini sağlıklı bir şekilde üretebilmeleri için fırın takviyesinde bulunmuştu. Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarının yanında olduğunun ve her zaman da olacağının altını çizen Başkan Cahan, Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği Başkanı Ömre Ümran Aydın’a teşekkürlerini sundu.

Başkan Cahan: Çölyak hastalarımızın yanındayız

Başkan Cahan Çayzade’de gerçekleştirilen buluşmada, “Belediye olarak hemşehrilerimizin yanındayız. Bugüne kadar onlara elimizdeki imkânlar dâhilinde hep yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugün de un dağıtımı gerçekleştirdik. Biz, elimizdeki tüm olanakları onlara sunmaktan ve çocuklarımızın gözlerindeki o parıltıyı görmekten dolayı son derece mutluyuz. Rabbim cümlemize şifa versin. En büyük nimet sağlık, sağlığımıza dikkat edelim, muhafaza edelim. İnşallah daha güzel günlerde birlikte olacağız. Derneğimizin ve çölyak hastalarımızın yanındayız.” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: 06.05.2022 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı HASTANE KANTİNİ ARTIK UŞAK BELEDİYESİNE EMANET Mülkiyeti Belediyemize ait, Muhtelif Yerlerdeki (3) Adet Taşınmazın Kira İhalesi İlanı-27/05/2022 Mülkiyeti Belediyemize ait, 15 adet Taşınmazın İhale İlanı 06.05.2022 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Uşak Belediyesi'nden Gece Görevindeki Personele Sahur Jesti Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak Mülkiyeti Belediyemize ait, 8 adet Taşınmazın İhale İlanı - 13/05/2022 Uşak Belediyesi'nden Çocuk Bayramına Özel Şenlik 01.04.2022 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek çölyak