DEMET AKALIN SAHNEYE SEYİRCİ MEYDANA SIĞMADI

5-09-2022

Uşak, kurtuluş 100. yılı etkinliklerinin son gününde eşsiz şarkılarıyla Türk pop müziğinin kraliçesi Demet Akalın’ı ağırladı. Sahneden inip seyircilerle buluşan ve şarkı söyleyip hayranlarıyla fotoğraf çekilen sanatçı Uşaklılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Uşak’ta, 26 Ağustos- 4 Eylül tarihleri arasında toplamda 10 gün süren etkinlikler kapsamında sergiler, geziler, müze açılışları, hava gösterileri gibi birçok özel program gerçekleştirildi. Şehrin dört bir yanında zafer ruhunu ve coşkuyu zirveye taşıyan etkinlikler, kurtuluş konserleriyle taçlandırıldı. Ahmet Şafak, Manga, Oğuzhan Koç ve Kıraç’ın sahnesiyle coşkuyu doruklara ulaştıran etkinlikler Demet Akalın’ın hafızalara kazınan konseriyle noktalandı.

Dillere dolanan birçok şarkısıyla alanda bulunan vatandaşları neşe dolu bir konserle buluşturan Demet Akalın, sahneyi bırakıp seyircilerin arasına indi, samimi duruşu beğeni toplandı. Şarkılarıyla sahnede büyüleyen ünlü sanatçının dans ekibi ve orkestrası tarafından ortaya koyulan performans alkış aldı.

CEYLANER: “ETKİNLİKLER SENE SONUNA KADAR DEVAM EDECEK”

Sanatçıya hediyelerini takdim etmek üzere sahneye çıkan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner, “Millî mücadelenin 100. yılında 1 Eylül Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşu ve zafer haftamız kutlu olsun. Bu toprakları vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bizi kurtuluşumuzun 100. yılında yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Etkinliklerimiz sene sonuna kadar devam edecek. Tekrar güzel günlerde görüşmek dileğiyle.” dedi.

AKALIN: “BU KONSER BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL”

Daha önce defalarca konser için yolculuk yaptığını ama bu yolculuğun onun için çok özel olduğunu dile getiren Demet Akalın, “Yol boyunca ekibimizle birlikte çok duygulandık. Kurtuluş Savaşı’nın kazanıldığı, şehitlerimizin kanıyla sulanmış, Atatürk’ün en önemli emirlerini verdiği bu topraklarda yolculuk yapmak bizi çok duygulandırdı. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” diye konuştu.
Akalın ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner’in hediye ettiği isminin yazılı olduğu halı dokumasını alırken kendisinin de küçük yaşlarda halı dokuması yaptığını dile getirdi. Türk Bayrağı motifli battaniye hediyesini alırken duygulanan sanatçı, “Benim için en özel hediye bu, çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

İlgili İçerikler: Hatice Güldemet ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU Raşit Güldemet Tapu Dağıtımı (Bölme Demet Evler) Ziya Güldemet
uşak 1 eylül kurtuluş haftası Bayram kurtuluş Zafer konser etkinlik 30 ağustos 100. yıl etkinlikleri 100.yıl