​Dikilitaş Mahalle Konağı Yakında Bitecek

28-07-2016

Dikilitaş Mahalle Konağı Yakında Bitecek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan söz verdikleri mahalle konakları projesinde somut gelişmelerin devam ettiğini anlatırken, “Dikilitaş Mahallesi’nde devam eden projemiz hergün daha da ilerliyor. Kısa sürede mahalle konağını mahallemize hediye edeceğiz” dedi.

Uşak Belediyesi 19 mahallede yaşayan vatandaşların faydalanabilmeleri amacıyla hayata geçirmek istediği mahalle konakları projesinde hergün bir aşama daha geçiyor. Projenin mahallelerde vücut bulması adına tüm ekipler var gücüyle çalışıyor. Karaağaç Mahallesi ve Aybey Mahallesi’nde bitirilen konakların ardından Dikilitaş Mahallesi’nde de proje hızlandı. Yakın zamanda temeli kazılan ve hafriyatı tamamlanan mahalle konağında çalışmalar hızlandı.

Mahalle konakları ilerliyor

Mahallelere yapacakları mahalle konakları projesini önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizde mahallelerimize olumlu katkı sağlamak, gençlerimizin, çocuklarımızın ve bayanların gelişimine etki etmek amacıyla mahalle konakları projesi çalışmalarına başlamıştık. Projemizle beraber iki mahallede çalışmaları sonlandırmıştık. Bu bağlamda Karaağaç Mahallesi ve Aybey Mahallesi mahalle konaklarına kavuşmuştu. Yakın bir zaman önce müjdelediğimiz Dikilitaş Mahallesi Mahalle Konağı’nda çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. Ekiplerimiz kısa sürede çalışmaları bitirecek ve mahalle halkına projeyi hediye edecek” şeklinde konuştu.

Mahallelerimizin beklentilerini biliyoruz

Mahallelerin ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda projelere devam ettiklerini anlatan Cahan, “Kentimizin sorunlarını ilimize yaşayanlarla çözüyoruz. Bu nedenle tespit ettiğimiz sorunları ve beklentileri yerine getiriyoruz. Projelendirme çalışmalarıyla vatandaşlarımızın taleplerine cevap veriyoruz. Ortak akıl sayesinde mahallelerimizin en güzel hale gelmesini sağlıyoruz” dedi.

İlgili İçerikler: Ünalan Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Kurt Banaz 31 Ağustos Mahallesi sakinlerinden Ayşe Tekin Ünalan Mahallesi Sakinlerinden, Yusuf Kaya KEMALÖZ MAHALLESİ 36. BÖLGE OLARAK ADLANDIRILAN ALANDA YAPILAN 18. MADDE UYGULAMA İŞLEMLERİ TAMAMLAN Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden, İsmail Şentürk Bozkurt Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Dönmez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Mehmet Vural KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Aybey Mahallesi Sakinlerinden, Süleyman Kahraman
uşak belediyesi nurullah cahan mahalle konakları dikilitaş mahalle konağı yakında bitecek