​Dört Günlük İş Yeni Makineyle Bir Günde Bitecek

3-06-2015

Dört Günlük İş Yeni Makineyle Bir Günde Bitecek

Uşak Belediyesi birçok belediyede olmayan bir iş makinesini daha kendi bünyesine kattı. Bu kapsamda alınan asfalt kazıma makinesi ile dört günlük bir asfalt çalışması bir güne indirilerek zaman ve kaynak kullanımında ciddi bir tasarruf sağlandı. Başkan Cahan, “Uşak’ta bozuk yol kalmaması ve güzel bir kent için çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi kendi bünyesinde bulunan araç ve gereç envanterini geliştirmeye devam ediyor. Bu yolla hizmetlerin kalitesini arttırıp, kısa sürede bitirilmesini hedefleyen Belediye kentin ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda donanımlarını geliştiriyor. Son olarak alınan 15 kamyon, 2 iş makinesi ve 2 asfalt yama makinesinin ardından, kentin asfalt ile ilgili sorunlarını kısa sürede bitirecek asfalt kazıma makinesi de belediye bünyesine dahil edildi. Yaklaşık 1 milyon TL maliyetle satın alınan makine ile 4 günde bitirilecek bir asfalt işinin bitirilme süresi 1 güne indirildi.

Araç envanteri genişliyor

“Uşak’ta bozuk yol kalmaması yönünde verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz” diyen Başkan Cahan, bunun gerekleri için ne gerekiyorsa yaptıklarına dikkat çekti. Cahan, “Geçen yıl 2015’in Uşak’ın tüm yollarının yapıldığı ve bozuk yolun kalmadığı yıl olacağını belirtmiştik. Bu nedenle araçlarımızın sayısının artması gerektiğini düşündük. Hemen çalışmalarımızı yaparak 15 adet kamyon, 2 adet iş makinesi ve 2 adet asfalt yama makinesini bünyemize kazandırdık. Son olarak ilimizin ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz asfalt kazıma makinesini aldık. Bozuk olan yolların yeniden yapılması için aldığımız makinemiz önem arz etmektedir. Makinemiz yolların kazınmasında büyük kolaylık sağladığı gibi kazıdığı malzemenin de dolgu malzemesi olarak kullanılmasına katkı sağlıyor. Ayrıca işin bitirilmesi konusunda da zamanın en iyi şekilde değerlendirilmesine vesile oluyor. Normal zamanda 4 günde bitireceğimiz bir işi daha sağlıklı bir şekilde 1 günde bitirecek hale geldik” ifadesini kullandı.

Yol ile ilgili çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Cahan, “Kentte bozuk yol kalmayıncaya kadar ciddi bir çalışma içinde olacağız” ifadesini kullandı.

En son teknolojiyi takip ediyoruz

Uşak Belediyesi’nin araç ve gereçleri konusunda politikalarını da anlatan Cahan şunları kaydetti: “İlimizin modern ve yaşanabilir bir kent olması için araç ve gereçlerimiz konusunda dikkatli davranıyoruz. Belediyemizin gereksinimlerini belirliyor ve çağın gereklerini yerine getiren makineler alıyoruz. İmkanlarımızı en güzel şekilde değerlendiriyoruz. İlimizde asfalt ve beton şantiyelerimizle güzel işler yapıyoruz. Hammaddedenürettiğimiz alt yapı ve üst yapı malzemelerini de en ekonomik şekilde kullanacak araçların bünyemizde olmasını istiyoruz. Bu sayede hedeflediğimiz kente ulaşmak istiyoruz”

İlgili İçerikler: Yusuf İşgören Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden, İsmail Şentürk YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI Havise Saygılı İsmail Yayla 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK
asfalt kazıma makinesi