​Engellerin Aşılması Adına Örnek Bir Konser

5-05-2016

Engellerin Aşılması Adına Örnek Bir Konser

Uşak Belediyesi’nin engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak adına düzenlediği konserde bir konuşma yapan Cahan, “Engelli kardeşlerimizin yanındayız. Onların da örnek teşkil edecek her türlü projesine destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında örnek bir etkinlik düzenledi. ''Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat'' kapsamında engelli mahalli sanatçı İsa Songür konseri düzenlendi. Konserde Songür’e Uşaklı sanatçılar Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır da eşlik etti. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve kulakların pasının silindiği etkinliğe Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve sanatseverler katıldı.

Engellerin kalkması için projelere destek veriyoruz

Gecenin sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Düzenlediğimiz etkinlik her yönüyle dikkate değer bir etkinliktir” dedi. Cahan, “Gecemiz kültür ve sanatta yerel değerlerimizin ön plana çıkmasının yanında engellerin kalkmasında kişilerin özverili yaklaşımlarına da güzel bir emsal teşkil etmektedir. Bugün İsa Songür kardeşimiz bütün sıkıntılarına rağmen hayattan kopmayarak başarılı işler gerçekleştirmiştir. Biz de bu azimli davranışa Belediye olarak destek vermenin mutluluğunu yaşadık. Engellerin aşılması adına hemşehrilerimizin tüm projelerine her zaman açık olacağız. İsa Songür kardeşime ve yerel değerlerimiz olan Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır’a da bu unutulmaz gecede bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkanımıza teşekkür ediyoruz

Uşak Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden İsa Songür ise, “Bugün burada engelli kardeşlerimizin hayata küsmemesi adına güzel bir projeyi hayata geçirdik. Hiçbir engelli kardeşim yaşamdan uzaklaşmamalı ve kendilerini hayattan soyutlamamalıdır. Tam tersine hayata dört elle bağlanmalıdır. İşte o zaman aşılamayacak engel yoktur. Bugün hayatımı değiştirmek ve biyonik bir kola kavuşmak adına çıktığım yolda sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana bu yolda destek veren herkese ve Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Gecenin sonunda konserde emeği geçenlere Başkan Cahan çiçek takdim etti.

Son Düzenlemeler: 05 Mays, 2016
İlgili İçerikler: 100. YIL KURTULUŞ KONSERLERİ AHMET ŞAFAK İLE BAŞLADI Genç Kuşak Fest Sefo Konseriyle Sona Erdi Kadına Yönelik Projeler Hız Kazanıyor EĞİTİM NEFERLERİ KONSERDE BULUŞTU ATAPARK GENÇLİK KONSERLERİ BAŞLIYOR Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER UŞAK BELEDİYESİ TASAVVUF MÜZİĞİ TOPLULUĞU'NDAN MEVLİD KANDİLİ'NE ÖZEL KONSER UŞAK'TA İKİ KORO İKİ ŞEF KONSERİ BÜYÜLEDİ Uşak'ta Miniklerin Tek Ses Olduğu Dev Konser Hayran Bıraktırdı
uşak belediyesi nurullah cahan destek isa songur engel albüm mutlu keklik ufuk çakır