​Envantere 14 Kamyon Daha Eklendi

22-02-2016

Envantere 14 Kamyon Daha Eklendi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yenilenen araç ve gereçlerle hedeflere bir adım daha yaklaştıklarına dikkat çekerken, “Marka şehir olma yolunda yeni araç ve gereçlerimiz ile zamandan kazanacağız” dedi.

Uşak Belediyesi 2016 yılında 8 yükleyici ve kazıyıcı 1 ekskavatörü bünyesine kazandırdıktan sonra 14 yeni kamyonu daha araç envanterine dahil etti. Yakın zamandaysa 1 vidanjör, 2 ekskavatör, 1 loder, yükleyici, 1 silindir ve 1 grayder daha araç envanterine eklenecek. 2015 yılında araçların genişletilmesinin akabinde 2016 yılında da süren çalışmalar projelerin hızlanmasına ve daha çok işin yapılmasına katkı sağlayacak.

Araçlarımız iş başında

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediyenin her anlamda ilerlemesi için yeni araçların gerekli olduğunu iletirken, projelerin bu sayede kısa sürede hayat bulacağını bildirdi. “Kentimizde hedeflerimize ilerlerken akılcı yöntemleri uyguluyoruz” diyen Cahan, “Her yönüyle mutlu insanların yaşadığı bir kent olma hedefini önceliklerimiz arasına almıştık. Bunun için büyük projelerimizin yanında vatandaşlarımızla iç içe olan yönetim anlayışımızı da ekleyerek sorunları hemşehrilerimizden dinleyerek çözmeye başladık. Tüm bu iş yoğunluğunu ise kısa sürede bitirmemiz önemlidir. Bu nedenle araç envanterimizin geniş olması ve işlerin bu sayede daha hızlı bitirilmesi gerekmektedir. Bu hedefimiz için 2015 yılında büyütmeye başladığımız araç envanterini 2016 yılında da geliştirmeye devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

Az zamanda çok iş

Çalışmaların bitirilme süresinin de kısaldığının altını çizen Cahan, “Geniş araç ve gereç envanterimiz işleyişin de hızlanmasına neden oluyor. Vatandaşlarımızın beklentilerine kısa sürede cevap vermek ve yaşanabilir bir şehir ortaya çıkarmak için artık daha da hazırız. Bundan sonra da zamanın ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda araçlarımızı daha da genişleteceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Son Düzenlemeler: 22 ubat, 2016
İlgili İçerikler: UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Kent Park Hız Kazandı: 3 Okul Daha Yıkılıyor Uşak Belediyesi, Kız Öğrenciler İçin Daha Güvenli Bir Yol Yapıyor ​Tüfenkçi, "Uşak AK Belediyecilikle Daha da Güzelleşiyor" ​Belediyeden Bir Z-Kütüphane Daha ​Uludağ, "Desteklerle Daha Çok Öğrenci Mutlu Olacak"
uşak nurullah cahan marka şehir belediye 14 kamyon araç envanteri az zamanda çok iş