​Ertuğrul Gazi İHL'ye Kütüphane Katkısı

5-05-2016

Ertuğrul Gazi İHL’ye Kütüphane Katkısı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan eğitim kurumlarına destek vermeye devam ettiklerini iletirken, “Kentimizde eğitim ve öğretim kalitesinin artması adına üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi tarafından Ertuğrul Gazi İmam Hatip Lisesi’ne Zenginleştirilmiş Kütüphane yaptırıldı. Öğrencilerin daha iyi ve daha modern ortamlarda kitaplarını okumaları hedefiyle yapılan kütüphanenin açılışı ise törenle yapıldı. Törene Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, okul yönetimi ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri kütüphaneyi gezerlerken, öğrencilerle de sohbet ettiler.

Destekler mutlu ediyor

Açılışta bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin eğitim kurumlarına verilen destekle en iyi yerlere geldiklerine değindi. Belediyenin katkılarının da aşikar olduğunu ileten Şahin, “Bugün okulumuzun değişimi adına bir güzel çalışmayı daha açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin nezih ortamlarda eğitim almalarını istiyoruz. Bu sayede eğitim kalitesinin artmasını hedefliyoruz. Uşak Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’da bu konuda bizleri kırmamaktadır. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

İkincisini bitirdik

Uşak’ta okullarda başlattıkları Zenginleştirilmiş Kütüphane çalışmalarında ikincisini bitirmenin sevincini yaşadıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzle sürekli istişare içindeyiz. Eğitimdeki kalitenin artması adına neler yapabileceğimizi ortak akılla konuşuyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bunlardan birisi de zenginleştirilmiş kütüphane çalışmalarıdır. Daha önce Dikilitaş Okulu’nda yaptığımız çalışmanın ikincisini ise Ertuğrul Gazi İmam Hatip Lisesi’nde yaptık. Diğer okullarımızda da çalışmalarımız sürüyor. Belediyemiz bu konuda sorumluluk bilinciyle çalışmalara devam edecek” diye konuştu.

Eğitim kalitesi artıyor

Uşak  Valisi Ahmet Okur ise eğitime yapılan yatırımların kentin gelişiminde önemli olduğunu vurguladı. Açtıkları kütüphanenin öğrencilerin motivasyonuna önemli katkı sağladığını ileten Okur şunları söyledi: “Öğrencilerimizin eğitim aldıkları mekanların kalitesinin artması herkes için son derece önemlidir. Binalarımızın güzelleşmesi öğrencilerimizin daha iyi öğrenmelerine imkan vermektedir. Bu nedenle kütüphanenin açılışına katkı veren herkese teşekkür ederiz”

Son Düzenlemeler: 05 Mays, 2016
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN: BU MİLLET GAZİ OLUR, ŞEHİT OLUR AMA ESİR DÜŞMEZ Gazi Ergül GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST GENÇ KUŞAK'LA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMIYOR Uşaklı Gazilere Gaziler Günü Hediyesi Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET Uşak Belediyesi Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu İçin Yeni Alan Tahsis Etti BAŞKAN CAHAN GAZİLERE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ Uşak'ta Gaziler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı