​Eşya Kampanyasında Uşaklılar Duyarlı Davranıyor

16-09-2015

Eşya Kampanyasında Uşaklılar Duyarlı Davranıyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Belediye olarak başlattıkları “Bir Evi de Sen Donat” isimli kampanyaya ilginin sevindirici olduğunu belirtirken, öğrencilerin gelmesiyle eşya dağıtımına başlayacaklarını kaydetti.

Uşak Belediyesi’nin öğrencilerin kente geldiklerinde ev eşyaları konusunda sıkıntı yaşamaması için başlattığı kampanyaya kısa sürede yoğun ilgi gösterildi. Uşak halkı bu konuda duyarlı davranırken, eşyaların toplanması için tutulan depo şimdiden eşyalar ile dolmaya başladı. Kampanyanın başarılı olması için daha fazla eşyanın gelmesi beklenirken, istenilen hedeflere vatandaşların ilgisiyle ulaşılacağı hesaplanıyor.

Kendi evlatlarımız gibi düşünüyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan,”Kentimize gelen öğrencilerimizin yüklerini azaltmak adına böyle bir proje başlattık” dedi. Öğrencilerin gittikleri yerlerde yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini ileten Cahan şöyle konuştu: “Belediyemiz sosyal sorumluluklarını bilen bir yapıda projelerine hayat vermektedir. İlimiz nüfusuna kayıtlı olan hemşehrilerimizin yanında ilimize uzun süreli gelen ve öğrenim hayatlarını sürdürmek için çaba veren öğrencilerimiz de bizler için değerlidir. Biz onları kendi evlatlarımız gibi görüyoruz. Bu nedenle onların hayatlarını daha kolaylaştıracak projelere imza atmak istedik. Bu düşünceler ile kısa süre önce ‘Bir Evi de Sen Donat” isimli kampanyamıza başladık. Projemizin başlamasının üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen duyarlı vatandaşlarımızın katkılarıyla depolarımız şimdiden doldu. Bu durum ilimizin öğrencilere karşı olan hassasiyetinin göstergesidir”.

Kampanyanın giderek büyüyeceğine inandıkların aktaran Cahan, bu şekilde Uşak’ın öğrenci dostu bir şehir olduğunu gösterme imkanına kavuşacaklarını belirtti.

Destekler devam etmelidir

Cahan kampanyanın devam etmesi için sürekliliğin gerekli olduğuna da dikkat çekerken, “Kampanyamız kısa vadeli olmamalıdır diye düşünüyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımız eşya yardımı konusunda bizlere desteklerini sürdürmelidir. Seçilen eşyaların ise öğrencilerimizin kullanacağı özellikte olması gerekmektedir. Bu nedenle hassasiyetin devamlı olmasını istiyoruz. Bu proje kapsamında eşya vermek isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz bünyesinde yer alan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler. Müracaatın akabinde eşyaların taşınması ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması  konusunda kurumumuz takipçi olmaktadır” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Coşkun Aral Uşaklılarla Buluştu ​Belediye Mehteran 01 Eylül'de Uşaklılar İle Buluşacak ​Çevre Duyarlılığı İçin Çalışmalar Devam Ediyor Çevre Duyarlılığımız Devam Edecek ​Yurt Dışındaki Şehitliğe Uşaklılar Sahip Çıktı Korkmaz,"Projemiz ile Uşak'a Uşaklıların Gözünden Bakıyoruz" Yol çalışmalarında hassas davranıyoruz Atık Pil Kampanyasında Ödül Töreni Gerçekleşti
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehirler eşya kampanyası ilgi uşak. öğrenci üniversite