​Etkili İletişim İçin Personel Eğitiliyor

11-02-2016

Etkili İletişim İçin Personel Eğitiliyor

Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, özellikle vatandaşlarla iç içe olan personelin etkili iletişimde bulunabilmesi için proje hazırladıklarına değinirken,”Bu tür çalışmalarla personelimizin daha verimli olmasını sağlayacağız” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi personelinin gelişimi adına çalışmalarına devam ediyor. Gerek hizmet binasında yer alan, gerekse sahada bulunan çalışanlarının en donanımlı hale gelmesi için eğitim çalışmalarına önem veren Belediye bu konuda başarı sağlıyor. Son olarak özellikle Halkla İlişkiler Birimi, Sosyal Yardımlaşma Birimi gibi vatandaşlarla sürekli diyalogda olan personelin etkili bir şekilde iletişim kurması için yeni bir çalışmaya başlandı. Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) katkılarıyla “Etkili İletişim ve Gönüllere Yolculuk” isimli projeyle personele vücut dili, konuşma ve duruş pozisyonlarını kapsayan bir eğitim verilecek.

Eğitimleri önemsiyoruz

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, “Çalışanlarımızın donanımlı olmasını önemsiyoruz” dedi. Korkmaz, “Belediyemiz vatandaşlarımızın sıklıkla geldiği ve geniş bir yelpazede hizmet veren bir kurumdur. Bu nedenle tüm personelimizin hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermesini hedeflemekteyiz. Eğitimlerimizle bu düşüncemizi gerçekleştiriyoruz. Son olarak ZEKA ile birlikte “Etkili İletişim ve Gönüllere Yolculuk” projesine hayat veriyoruz. Projemiz vatandaşlarımızla sürekli diyalog halinde olan personelimizin iletişimini daha da güçlendirecek” diye konuştu.

Devam edecek

Eğitimler ile personelin gelişimini arttırmaya devam edeceklerine değinen Korkmaz, “Eğitimlerimiz personelimizin sürekli gelişimi adına durmaksızın sürecek. Çalışanlarımızın mesleki becerilerinin yanında kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacağız. Ayrıca ZEKA gibi kurumlarla eğitim projeleri yaparak daha kurumsal bir havada hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: "UŞAK'IN SESLERİ" ÇÖZÜM İÇİN BULUŞTU Ali İhsan İçinata DOWN SENDROMLU MİNİKLER İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN HUZURKENT SPOR TESİSLERİNDE SUNİ ÇİM FUTBOL SAHASINA SERİLMEK İÇİN GRANÜL MALZEME ALIMI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SU TASARRUFU İÇİN ANLAMLI PROJE KAR ALTINDA ÇALIŞAN PERSONELE SICAK SÜRPRİZ BAŞKAN ÇAKIN'DAN GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN FARKINDALIK HAREKETİ Karakuyu Köyünden Fatma İçinata SUYUMUZU KORUMAK İÇİN, SAYACIMIZI KORUYALIM Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video
uşak belediyesi marka şehir erol korkmaz eğitim personel etkili iletişim