​Fatih Mahallesi'ne İki Müjde Birden

12-08-2015

Fatih Mahallesi’ne İki Müjde Birden

Uşak Belediyesi Başkanı Nurullah Cahan Fatih Mahallesi’nde söz verdikleri pazar yeri için proje çalışmalarına başladıklarını belirtirken, pazar yeri yanına yapmayı planladıkları mahalle konağıyla mahalle halkına bir müjde daha verdiklerini söyledi.

Uşak Belediyesi kentte bulunan mahallelerin eksikliklerinin giderilmesi, yaşanabilir sokak ve mahallelerin ortaya çıkması için projelerine devam ediyor. Bütün mahalleleri şantiye alanına çeviren Belediye Fatih Mahallesi’nde de söz verilen çalışmalar için adımlar attı. Bu kapsamda mahalle halkının en büyük isteklerinden birisi olan yeni pazar yeri için proje hazırlıklarında sona yaklaşıldı. Yaklaşık 7 bin metrekare alanda hizmet verecek pazar yeri yakın bir zamanda yapılacak ihaleyle başlayacak. Diğer yandan pazar yeri yanında yapılacak mahalle konağı, Fatih Mahallesi’nde yaşayan Uşaklılar için ikinci bir müjde olacak.

Vatandaşlarımızın sesine kulak verdik

“Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarımızın sesine kulak vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullanan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Fatih Mahallemiz bütün mahallelerimiz gibi bizler için son derece önemlidir. Kentimizin gelişimi için mahalle ayırtmaksızın yaptığımız projelerde Fatih Mahallemizde ciddi bir yer tutmaktadır. Bu nedenle mahalle halkımızla sürekli istişareler yapıp sorunların çözümü için ortak aklı birlikte inşa ediyoruz. Mahalledeki hemşehrilerimizin bugüne dek en büyük istekleri ise pazar yeriydi. Biz kendilerine çok modern bir pazar yeri yapacağımız konusunda söz vermiştik. Bu nedenle oto parkı ve içindeki sosyal alanları ile beğeni kazanacak bir pazar yerini halkımıza hediye edeceğiz. Yakın bir zamanda ihalesini gerçekleştireceğimiz alanı kısa süre sonra bitireceğiz. Fen İşleri Müdürlüğümüz pazar yeri ile ilgili bütün çalışmaları titizlikle yürütüyor. Belediyemiz mahalle halkına verdiği bu sözü gerçekleştirecek adımları atmanın heyecanını yaşıyor” dedi.

Mahalle konağı da yapılacak

Başkan Cahan Fatih Mahallesi’ne yeni pazar yerinin ardından bir müjde daha verdi. 19 mahallede yapılması planlanan mahalle konaklarının Fatih Mahallesi’nde yeni yapılacak pazar yerinin yanında inşa edileceğini anlatan Cahan, “Mahalle konakları projesi ilimizin gelişmesinde etkili bir proje olacak. Belediye hizmetlerini her mahallede vatandaşa daha yaklaştıracak konaklarımız ayrıca mahallelerin demografik yapılarının hesaba katılmasıyla faydalı bir hizmet verecek. Karaağaç Mahallesi’nde başlattığımız mahalle konağı projesi Fatih Mahallesi’nde yeni pazar yerinin yanında vücut bulacak. Mahalle konağımız her yönüyle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ZENGİN DONATILARIYLA TAM NOT ALDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Hatice Karabulut BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK MÜJDE DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan pazar yeri fatih mahallesi mahalle konağı. marka şehir fen işleri müdürlüğü