GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI

3-01-2023

Uşak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Genç Kuşak Topluluğu’nun düzenlediği Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası’nda son servisler atıldı, dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetlerle genç olmayı eğlenceli hale getiren Genç Kuşak Topluluğu, geçtiğimiz ay Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası’nı başlatmıştı. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuva, final maçı ile son buldu. Kızlar arasında yapılan turnuvada Uşak’tan 18 okul ve toplamda 20 takım yer aldı.

Turnuvanın final maçına Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman ve birçok sporsever katıldı.

TURNUVADA SMAÇLAR KAZANMAK İÇİN ATILDI

Yaklaşık 2 hafta süren ve birbirinden yetenekli sporcuların yer aldığı turnuvaya Uşak Belediyesi Orhan Dengiz Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Turnuvanın final maçları dört takım arasında oynandı. Gençlerin nabzını tutan turnuvada dördüncü Spor Lisesi A Takımı, üçüncü Spor Lisesi B Takımı, ikinci Alper Günbayram Anadolu Lisesi, birinci ise Batı Koleji oldu. Dereceye giren takımlara madalyaları ve ilk üç takıma ödülleri Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman tarafından takdim edildi.

Gençliğe verdikleri öneme vurgu yapan Hikmet Kahraman, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek turnuvaya katılım sağlayan tüm sporcuları tebrik etti.

“ÖNCE DOSTLUK”

Turnuvada maçlar kıran kırana geçmiş olsa da kazanan yine dostluk oldu. Tüm sporcular turnuvanın ardından bir araya gelerek birbirlerini tebrik ettiler.

Takımı birinci olan Batı Koleji öğrencisi Bahar Sudenaz Kaya: “Turnuva çok güzeldi, birçok takımla birlikte mücadele ettik. Çok keyif aldık, eğlenceli bir turnuvaydı. Takımımıza destek oldukları için okulumuza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere bu imkanı sağladığı için Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a ve Genç Kuşak Topluluğu’na çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayrıca Batı Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Yiğit Özden: “Öğrencilerimizin spora teşvik edilmesi bizi çok mutlu ediyor. Turnuvalar sayesinde hem sosyalleşiyor hem de spor yapıyoruz. Bu tür faaliyetlerin öncüsü olduğu için Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a minnettarım.” dedi.

Son Düzenlemeler: 05 Ocak, 2023
İlgili İçerikler: Banaz İmrez Köyünden Mehmet Gencer BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI Durmuş Gencer BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Miraç Efe Gençtürk KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Fatma Gencer
uşak uşak belediyesi turnuva voleybol mehmet çakın Genç Kuşak