GENÇ KUŞAK TOPLULUĞU BESNİ'DE YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

23-03-2023

Gerek depremin yaşandığı illerde gerekse Uşak’ta yaptığı yardım kampanyalarıyla ilk günden beri depremzedelerin yanında olan Uşak Belediyesi, bu kez bünyesinde faaliyet gösteren Genç Kuşak Topluluğu ileçocukların yüzlerini gülümsetti. Kardeş şehir Adıyaman/Besni’ye giden gönüllü gençler hem emanetlerini çocuklara teslim etti hem de keyifli bir güne imza attı.Besni’de bulunan depremzede çocuklarla buluşan Genç Kuşak Topluluğu, Uşak’ta başlattıkları kampanya kapsamında toplanan çeşitli oyuncakları çocuklara ulaştırdı. Eğlenceli yüz boyama etkinliğiyle buluşan çocuklar,daha sonra çocuklarçeşitli oyunlar oynayıp maskotlarla birlikte eğlenceli danslar etti.

Bunların yanı sıra Genç Kuşak Topluluğu, oluşturulan gıda yardımlarını da Besni’ye gönderdi. Yardım kolileri topluluğun gençleri tarafından çadır kentte bulunan depremzede vatandaşlara ulaştırıldı.

BÖLGE İÇİN ÖZEL BİR PROJE HEDEFLENİYOR

Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu, bilgisayarlarla bir merkez oluşturmayı, burada çeşitli imkanları depremzede çocuklara sunmayı hedefliyor.

İçeresinde 300 bine yakın soru ve cevap videosu barındıran, stresle mücadele, planlı çalışma gibi içerikleri de bulunduran pakodemy  ile merkezin bir eğitim üssü olması düşünülüyor.

Farklı kaynaklara ulaşma imkanı sunan e-kütüphane ve sosyal aktivite içinse e-spor olanağını da içerisinde bulunduracak proje için uygun koşulların sağlanması halinde çalışmalar hızla başlatılacak.

FENOMEN DE ZİYARETE EŞLİK ETTİ

Öte yandan, depremzede çocuklara moral olması adına Besni’ye ziyarette bulunan Genç Kuşak Topluluğu özel bir ismi de bölgeyle buluşturdu. Asitmen ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Yasin Aydın, Genç Kuşak Topluluğu beraberliğinde Besni’ye gitti. Birçok eğlenceli deney gösterisi yapan fenomen çocuklara unutamayacakları anlar yaşattı.

Son Düzenlemeler: 23 Mart, 2023
İlgili İçerikler: Banaz İmrez Köyünden Mehmet Gencer Durmuş Gencer TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Miraç Efe Gençtürk KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Fatma Gencer KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE
uşak mehmet çakın gençkuşak deprem