GENÇ KUŞAK'TAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI JEST

2-12-2021

Kampüste ikram öğrencileri mutlu etti

Eğitime ve gençlere verdiği önemi projelerine yansıtan ve yıl boyunca birçok farklı etkinliğe imza atan Uşak Belediyesi, üniversite öğrencileri için sınav haftasında düzenlediği sıcak ve anlamlı etkinlikle takdir topladı.

Gençlere yönelik hassasiyetiyle bizzat Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın öncülüğünde kurulan Genç Kuşak Topluluğu, üniversitede okuyan ve sınav haftasının stresini taşıyan öğrencilere yönelik özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Hafta boyunca sabah 8.30 ile 11.00 saatleri arasında kampüste bulunan Genç Kuşak ekipleri, 3 bin öğrenciyi sıcak tarhana çorbası ve simitle karşıladı.

Özellikle şehir dışından Uşak’a okumak için gelen ve ailelerinden uzakta olan üniversite öğrencilerine şehrin sıcak ruhunu yansıtan ikramlı karşılama; geç saatlere kadar ders çalışan ve kahvaltı yapma fırsatı bulamayan öğrencilere de büyük bir mutluluk yaşattı. Başkan Çakın’ın başarı dileklerini de alan gençler, Genç Kuşak ile sağlanan birliktelikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Öğrenciler Şaşkınlıklarını Gizleyemedi

Sabah erken saatlerde sınavlarına girmek için otobüslerle kampüse gelen öğrenciler karşılarında Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğunu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kendilerine ikram edilen tarhana çorbası ve sıcak simitleri memnuniyetle kabul eden öğrenciler; bu güzel jestten dolayı Başkan Çakın’a ve Uşak Belediyesine teşekkürlerini sundu.

Böyle bir süreçte, hatırlanmanın ve düşünülmenin çok anlamlı olduğunu belirten öğrenciler, kendilerine bir aile sıcaklığıyla yaklaşılmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

İlgili İçerikler: Banaz İmrez Köyünden Mehmet Gencer BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER Durmuş Gencer TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Miraç Efe Gençtürk KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Fatma Gencer KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI
uşak uşak belediyesi ÇAY mehmet çakın Genç Kuşak simit