​Güney Çevre Yolu Son Sürat Devam Ediyor

24-06-2015

Güney Çevre Yolu Son Sürat Devam Ediyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan çevre yolları hakkında bilgi verirken, “Yapılan çalışmalar ile ilimizin trafik sorununu bitireceğiz ve kentimizin bir ucundan diğer ucuna gitmek daha kolay olacak” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yapımı devam eden yollar ile ilgili incelemelere devam ediyor. Kentin birçok noktasında süren çalışmaların bizzat denetleyen Başkan Cahan son olarak Yavuz Sultan Selim Caddesi ve Çivril Caddesi mevkiinde süren güney çevre yolu kavşak bağlantı çalışmalarını yerinde inceledi. Burada yaptığı açıklamada ise çevre yolları ile şehrin trafik sorunlarının biteceğini müjdeledi.

Bütün aşamaları şahsen takip ediyoruz

Uşak’ta sıkışan trafiğin güney ve kuzey çevre yolları ile rahatlayacağını anlatan Cahan, “Kentin farklı mahallelerinin birbirine kolayca ulaşabilmesini de şehir içi çevre yollarımız ile sağlayacağız” dedi.

Çevre yolları ile ilgili tüm aşamaları titizlikle takip ettiklerini aktaran Cahan, “Uşak’ın yaşanabilir bir kent olması için projelerimize can veriyoruz. İlimizin en iyi yerlere gelebilmesi içinse trafik sorununu azaltmak geliyor. Kurulduğundan bu yana bir cadde üzerinde gelişimini sürdüren kentimiz zamanla şehrin trafiğini kaldıramayan bir hale geldi. Biz bu durumun aşılmasında merhem etkisi gösterecek olan çevre yollarını önemli buluyoruz. Çevre yollarının bir an önce bitirilmesi için gerek bürokratik çalışmalar, gerekse saha çalışmaların da bizzat bulunuyoruz” diye konuştu.

Gerekli ilgilinin gösterilmesinin işlerin hızlandırılmasında büyük katkı sağladığını belirten Cahan, “İnanıyoruz ki kısa sürede çevre yollarımız ilimize tam manasıyla hizmet verecek” şeklinde konuştu.

Yollar konusunda bir yıl içinde yapılan işler hakkında da bilgi veren Cahan,kamulaştırmalarda  kimsenin istemi dışında bir işlem yapılmadığını vurguladı.

Kısa sürede bitecek

Özellikle kamulaştırma konusunda pozitif bir çalışma sergilediklerini ifade eden Cahan şöyle devam etti: “Çevre yolu üzerinde kişilere ait taşınmazlar söz konusuydu. Bu taşınmazların kamulaştırma işlemi esnasında herkesin gönlünün olmasını istedik. Bu nedenle öncelikle kuzey çevre yolunda yaptığımız yıkımları düğün dernek havasında gerçekleştirdik. Bunun yanında güney çevre yolunun birbirine bağlanmasında engel teşkil eden Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerindeki evin yıkımında da aynı şekilde çalıştık. Şimdi kuzey ve güney çevre yolunda süreç tüm hızı ile devam ediyor. Biz bu süreci en güzel şekilde sonlandıracağız”.

Son Düzenlemeler: 24 Haziran, 2015
İlgili İçerikler: ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Çevreköy Mahallesinden, Halime Öztürk Uşak Merkez Çevre Mahallesi'nden Safinaz Kıvılcım Uşak Belediyesi ile Çevre Dostu Faaliyetler Güç Kazanıyor Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ
güney çevre yolu inceleme