Hacıkadem Köyü Sıcak Asfaltla Şehre Bağlandı

13-07-2017

Uşak Belediyesi ve İl Özel İdaresince kurumlar arası iş birliğiyle gerçekleştirilen Hacıkadem Köy yolu yapımı tamamlandı.

Uşak'ta hizmetlerin halkla buluşması adına tüm kurum ve kuruluşlarla birlik içerisinde hareket ettiklerini kaydeden Başkan Cahan, "Hacıkadem Köyümüzün sakinlerini sıcak asfaltla buluşturduk. Sadece il merkezimizde değil, köylerimizde de modern yollar yapıyor, hizmetlerimizi kentin her noktasına ulaştırıyoruz." dedi.

İki kurumun iş birliği ile hayat bulan, Hacıkadem Köyü'nün şehirle bağlantısını sağlayan bin 100 metrelik yol sıcak asfalta kavuştu. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve Uşak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, çalışmaları yerinde incelemek amacıyla bölgeyi ziyaret etti.

Burada bir açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Kent Merkezinde nasıl yollarımızı sıcak asfaltımızla kaliteli hale getiriyorsak köy yollarımızı da kaliteli sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Özellikle köy yollarımızı İl Özel İdaremizle birlikte yapıyoruz." dedi.

UŞAK'IN GELİŞİMİNDE ORTAK AKIL KÜLTÜRÜ İZLENİYOR

Çalışmaları daha güzel bir Uşak'ın inşası için ortak akıl çerçevesinde yürüttüklerine değinen Başkan Nurullah Cahan kentin her bölgesine hizmet ulaştırdıklarını aktardı.

Başkan Cahan, "Bu iş birliği sayesinde hem malzeme tasarrufu hem iş gücü tasarrufu sağlıyoruz. El ele güzel bir iş ortaya çıkartıyoruz. Geçtiğimiz yıl önce Kalfa Köyümüzün şehir merkezi ile bağlantısını sağladık. Daha sonra İlyaslı Köyümüzün ve Kaşbelen Köyümüzün yollarını yaptık. Bu yıl da Hacıkadem Köyümüzden başladık. Daha önce Cezaevinin önündeki sıcak asfaltı, Koyunbeyli yolumuzu yapmıştık. Ve şimdi de bir yandan Karahallı'da çalışmalarımızı başlattık. Orada da şu anda alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Yani Uşak'ta köyüyle kentiyle, caddesiyle sokağıyla bozuk ve kötü yol bırakmadık, bırakmayacağız. Valiliğimizle, İl Özel İdaremizle el ele verdik, yollarımızı, şehrimizi daha güzel bir şekle sokuyoruz. Ve İnşallah daha da güzel işleri ortaya koyacağız." diye konuştu.

HALKIN TALEBİ KÖY ŞEHİR AYRIMI OLMAKSIZIN KARŞILIK BULUYOR

Köy halkından gelen talebin ardından Uşak Belediyesi'nin destekleriyle birlikte yolda çalışma başlattıklarına değinen İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, "Gelen talep üzerine Başkanımızın da belirttiği gibi özellikle Koyunbeyli yolumuz çok işlekti, çok sıkıntılar çektik. Hacıkadem Köyümüzde de benzer sorunlar vardı. Şimdi burayı tamamladık. Ardından sıra Karahallı'ya geliyor. Karahallı'nın ardından Sivaslı ilçemizin de bir bölümünü yapacağız. Yani şehrimizde hizmeti en iyi şekilde, belediyemizle birlik içerisinde sağlamış olacağız." açıklamalarında bulundu.

Uşak’a en iyi hizmeti yapmaya devam edeceklerini söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, "İl Özel İdaresinin başlatmış olduğu, köylerimize yapılan sıcak asfalt serimi programlarını Belediyemiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de Uşak'ımıza daha iyi hizmet yapacağımızı belirtmek istiyorum. Çalışmalarda emeği geçen tüm personele teşekkür ederiz." sözlerine yer verdi.

"KÖY HALKI DESTEKLERDEN MEMNUN"

Hacıkadem Köy Muhtarı Hasan Tekin ise şöyle konuştu:

"Biz Sayın Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza, Genel Sekreterimize çok teşekkür ederiz. Onlarla aynı şehirde hizmet veriyor olmaktan çok mutluyuz. Hizmetleri ve her zaman ılımlı yaklaşımları, destekleri nedeniyle halkımız çok memnun. Kendilerine çok teşekkür ederiz."

HİZMETLER UŞAKLA SINIRLI KALMIYOR

Hacıkadem Köyü sakinleri ise, "Belediye Başkanımızın ve Meclis Başkanımızın çalışmaları sadece Uşak ile sınırlı kalmıyor. Başkanlarımızın bizlere verdiği sözler neticesinde köyümüzün yolları da sıcak asfalta kavuştu. Köylerimize şehir merkezindeki gibi yaşam tarzı getiriyorlar. Yapılan işlerden çok memnunuz, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdiler.

Son Düzenlemeler: 13 Temmuz, 2017
İlgili İçerikler: Mesudiye Köyünden, Mustafa Uçar Zahman Köyünden, Ayhan Yıldız Banaz İmrez Köyünden Mehmet Gencer Paçacıoğlu Köyünden, Elif Kaçar Banaz/Susuz Köyünden, Mehmet Yaşar Banaz/Öksüz Köyünden, Ayşe Çakın Ulucak Köyünden, Döne Çakmak Karahallı/Külköy köyünden, Mehmet Yılmaz Sivaslı/Akarca köyünden, Mehmet Aytekin Eşme/Karacaömerli Köyünden, Dudu Yılmaz
uşak uşak belediyesi nurullah cahan il özel idaresi sıcak asfalt hacıkadem köyü