Halk İstedi Başkan Yaptı: Cuma Pazarı Son Aşamaya Geldi

2062
1-02-2018

İş yeri açılışı ve muhtar ziyaretleriyle güne başlayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cuma Pazarı için müjdeyi verdi. Zemin betonlarının atılmasıyla Pazar yerinin hizmete gireceğini belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Sarayaltı Mahallesi’nde bir iş yeri açılışına katıldı. Uşak’a değer katan işletmelerin destekçisi olan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, açılışın ardından Mehmet Akif Ersoy ve Elmalıdere Mahalleleri Muhtarlıklarını ziyaret etti. Vatandaşların taleplerinin buluşma noktası olan muhtarlarla sohbet eden Başkan Nurullah Cahan talep ve önerileri dinledi.

Daha sonra Mehmet Akif Ersoy, Elmalıdere ve Sarayaltı Mahallelerinin ortak kullandığı Cuma Pazar yerinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Baki Gencer eşliğinde incelemelerde bulundu.

Şehrin her anlamda değer kazandığını ve güzelleştiğini, ihtiyaçların en güzel şekilde giderildiğini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Pazar inşamızda dünyada yeni uygulanmaya başlayan bir model hayata geçirildi. Görsel anlamda hem mahallemize hem de şehrimize yakışır bir yapının yükseldiğini görüyoruz.” dedi.

Cahan, “Hizmette ortak akıl iyi sonuca götürüyor”

Vatandaşlarla ortak hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Nurullah Cahan, “Hem muhtarlığımız olsun hem mahallemizin eşrafı olsun, birlikte uzun bir uğraş verdik. Söz verdiğimiz gibi yüksek gerilim hattını mahallemizden kaldırdık. Şimdiyse kapalı Pazar yerimizin inşasını gerçekleştiriyoruz. Burada dünyada uygulanan yeni bir modele yer verdik, güzel bir sistem oturttuk. Alt zemin betonlarını da bitirerek burayı halkımızın kullanımına açacağız.” açıklamalarında bulundu.

Artık yağmurdan, çamurdan ve sıcaktan esnaf ve vatandaşın etkilenmeyeceğini ifade eden Cahan, kente yakışır bir Pazar yerinin daha hizmete girmiş olacağını söyledi. İş birlikleriyle ortaya güzel sonuçların çıktığını aktaran Başkan Cahan, mahallenin sorunlarını bildiklerini, vatandaşla beraber yol yürüdüklerini aktardı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ayrıca görsel güzelliği ve barındırdığı çınarlarıyla bir tarihi barındıran Nuri Şeker Caddesi’nin de yaz döneminde yapılacağını bildirdi.

Şu an yalnızca taban betonu atma işleminin kaldığını belirten Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu, “Beton firmaları hava koşulları nedeniyle serim gerçekleştirmiyor. İklim koşulları uygun hale geldiğinde İnşallah çalışmamızın son aşamalarını da tamamlayarak bahar aylarına Cuma Pazarımızı yetiştireceğiz. Dünyada uygulanan yeni bir model burada hayat buldu.” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Baki Gencer ise, “Burada tehlike arz eden bir yüksek gerilim hattı vardı. Bu hattımız başkanımız sayesinde ortadan kaldırıldı. Daha sonra da böyle güzel bir Pazar yerinin projesi başlatıldı. Yine camimiz vardı, başkanımızın çok büyük katkısı oldu. Parklar, yollar ve yapılacak olan çalışmalarla daha da güzel bir mahalle olacağız. Ben ziyaretleri ve mahallemize olan hizmetleri nedeniyle Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI Başkan Cakın'dan 1 Eylül Mesajı Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan vatandaş modern kapalı cuma pazarı kaliteli mehmet akif ersoy