HASRET SON BULUYOR UŞAK'IN SESLERİ SAHNEYLE BULUŞUYOR

29-06-2021

Uşak Kültür ve Sanata Doyacak

Pandemi dolayısıyla uzun bir ara verilen konserler yeniden başlıyor. Uşaklı sanatçıların sahne alacağı ve adeta bir festival gibi hazırlıkları süren yaz konserlerinin ilki 4 Temmuz’da sahnede olacak.

Uşak Belediyesi, sahnelerden uzak kalan müzik emekçilerini sahneyle ve etkinlikleri özleyen Uşaklıları konserlerle buluşturmak üzere kollarını sıvadı. Pandemi fırsat bilinerek yenilenen ve kullanıma hazır hale getirilen Amfi Tiyatro’da düzenlenecek. Uşak’ın Sesleri Yaz Konserleri için geri sayım başladı.

4 Temmuz’da başlayarak üç gün sürecek olan ve onlarca sanatçının sahne alacağı Uşak’ın Sesleri Yaz Konserleri’nin galası ise Ufuk Çakır ile yapılacak. Uşaklıların yakından tanıdığı, albümleriyle ve eserleriyle beğeni toplayan sanatçı Ufuk Çakır ve birçok önemli projeye imza atan Uşak Kent Orkestrası ile birbirinden güzel şarkılar Amfi Tiyatro’da yükselecek.

5 Temmuz Pazartesi günü; Ali Kara, Barış Dönmez, Ersin Aydın, Hakan Yörük, Halil Bescioğlu, Naim Akbaş, Resul Ulucan, Grup Sorun Sende Değil (SSD), Yücel Otman sahne alacak.

6 Temmuz Salı günü ise Aşkım Pancarcı, Barış Yalçın, Emel Taşkın, Grup Eski Adam Lafları, Murat Karabaşoğlu, Ramazan Erbil, Samet Çelik, Serkan Ertürk, Ünver Dalgıç ve Uşak Kent Orkestrasışarkılarını Uşak halkının beğenisine sunacak.

Uşak Belediyesi, Huzurpark açık hava tiyatrosunda gerçekleştirilecek konserlerle müzikseverlere eşsiz bir üç gün sunmayı hedefliyor.

Uşak Etkinliklerle Renkleniyor

Pandemi sürecinin izlerini hızla silmek üzere, sahnelerden uzak kaldıkları dönemi hazırlıklarla geçiren Uşak Belediyesi, tiyatro ekibiyle de sahnelerdeki yerini aldı. Kent tarihinde ilk kez düzenlenen ve vatandaşların mahallerine konuk olan gezici açık hava tiyatrosu da büyük bir ilgiyle devam ediyor.

İlki Karakuyu ve Kurşunluk Mahalleleri’nde başlayan “Medusa Müzikali Tiyatro Oyunu”, Çevre, Muharremşah ve Kuyucak Mahalleleri’nde Uşaklılarla buluştu.

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekipleri, tam not alan çevre konulu oyunuyla bugün de Ovademirler Mahallesi’nde olacak.

İlgili İçerikler: HASRET SON BULDU DRİFT FESTİVALİ UŞAKLILARLA BULUŞTU "UŞAK'IN SESLERİ" ÇÖZÜM İÇİN BULUŞTU Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Yılların Hayalleri, Bu Dönemde Hayat Buluyor Başkan Cahan: Milli İrade İle Ak Parti'deki Recep Tayyip Erdoğan Hasreti Vuslata Döndü Uşak Belediyesi'nin Minik Sesleri Büyüklere Taş Çıkartıyor Hasret Önal Fatıma Hasret Fatma Hasret
uşak uşak belediyesi konser mehmet çakın amfi tiyatro