​"Hemşehrilerimizle Birlikte Kentimizi Güzelleştiriyoruz"

2068
31-08-2016

“Hemşehrilerimizle Birlikte Kentimizi Güzelleştiriyoruz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan görevde oldukları 2.5 yıl içinde kentte yaşayalar ile sürekli iç içe olduklarına işaret ederken, “Kentimizde ortak aklı tam manasıyla hayata geçirdik. Bu yönetim şekli ile sorunları sona erdirdik projeleri hayata geçirdik” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentin sorunlarını bilen bir yapıda 2.5 yıl içinde başarılı işlere imza attı. Birçok projenin can bulmasına vesile olan Belediye, kentte yaşayanlarla sürekli iç içe olmak suretiyle yeni projeler üretti. Bu vesileyle tüm mahallelerin beklentileri sona erdirildi. Ayrıca farklı yeni projeler için de hazırlıklara başlandı. Ortak aklın projelere hakim olacağı konusunda verilen sözler ise bu sayede tam anlamıyla yerine getirildi.

Sürekli iç içeyiz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmak kentimizin gelişimini olumlu etkiliyor” dedi. Cahan şunları kaydetti: “Kentimizin yaşanabilir ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olması adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu nedenle görev süremizin yarısı dolmadan ilimize büyük katkı değer sağlayan projelere imza attık. Hala ekiplerimiz fedakarca çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte projelerimizin oluşmasında en büyük etkenlerden birisi de vatandaşlarımız oldu. Onlarla sürekli iç içe olmamız hasebiyle kentin sorunlarını gerçek sahiplerinden öğrenerek çalışmalar yaptık. Bu nedenle yeni projelerimiz de ortaya çıktı. Ortak aklı tam anlamıyla çalıştırdık”

Problemleri bitiriyoruz

Uşakta yaşayanların beklentileri neticesinde mahallelerin de değiştiğine vurgu yapan Cahan, “Hemşehrilerimizin talep ve isteklerini birçok metotla öğrendik. Sadece yüz yüze ilimizde yaşayanların neredeyse hepsiyle hasbihal ettik. Ayrıca sosyal medya yoluyla, Belediyemiz bünyesinde yer alan Beyaz Masa’ya gelen şikayetler vasıtasıyla, bizleri arayan hemşehrilerimizin ihbarlarıyla da problemleri bitirdik. Her zaman en küçük isteği bile dikkate aldık. Örneğin ilimizin trafik sorunu bu nedenle neredeyse bitme aşamasına geldi. Birçok mahalle hemşehrilerimizin istekleriyle projelerine kavuştu. Sosyal belediyecilikte vatandaşlarımızı hep dikkate aldık. Alt yapı ve üst yapıda ise sıfır sıkıntı politikasını kendimize şiar edindik. Bundan sonra da halkımızla iç içe olmak suretiyle sorunları bitirerek projelere can vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ UŞAK BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KARAAĞAÇ MESİRE ALANINI TEMİZLEDİ BU BAKIŞ AÇISI UŞAK'A KAZANDIRACAK: STK'LARIMIZLA VE KONSEYİMİZLE BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ Uşak'ta engellilerle birlikte kortej yürüyüşü düzenlendi Cahan, "Kirli Oyunları Milletimizle Birlikte Bozduk" ​Cahan, "Kentimizin Sorunları Bitiyor" ​Cahan, "Kentimizi Gelin Gibi Süslüyoruz" ​Cahan, "Hemşehrilerimizle Birlikte Kentimizi Yönetiyoruz" Başkan Cahan, "İki Yılda Birlikte Güzel İşler Yaptık" Cahan, "Sanatçılarımız Kentimizin Tanıtımına Katkı Sağlıyor"
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir hep birlikte elele yönetim uşak güzelleşiyor