​Huzur Park Köprülü Kavşak Yakında Bitecek

26-02-2016

Huzur Park Köprülü Kavşak Yakında Bitecek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Huzur Park Köprülü Kavşak çalışmalarında sona gelindiğini belirtirken, “Çalışmalarımızın kısa süre sonra bitmesinin akabinde bölgenin büyük bir sıkıntısını gidermiş olacağız” dedi.

Uşak Belediyesi kent için sıkıntı arz eden konulara merhem olmaya devam ediyor. Şehrin sorunlarını bilen bir yapıda çalışmalara yön veren Belediye, vatandaşların sıkıntılarına kulak vererek projelerine devam ediyor. Ortak aklı kendine yöntem edinen Belediye, son olarak Huzur Park mevkisinde trafiği rahatlatacak Huzur Park Köprülü Kavşak çalışmalarına başlamıştı. Kısa süre önce başlanan çalışmalarda önemli bir yol kat edilirken, çalışmalar sona erince kentin güney mahallerinden gelen araçlar kolaylıkla İzmir istikametine gidebilecek. Bu sayede Dikilitaş kavşağı da rahatlayacak.

Bölge rahatlayacak

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Projemizi kısa sürede bitirerek ilimize armağan edeceğiz” dedi. Cahan, “Göreve gelmemizin akabinde bütün projelerimize hız vererek çalışmalarımızda mesafe aldık. İlimizin sorunlarını bilen yapıda yolumuzda ilerliyoruz. Bu bağlamda en büyük sorunlardan birisinin de Huzur Park civarında trafikle ilgili olduğunu biliyorduk. Vatandaşlarımız bu konuda bize şikayetlerde bulunuyordu. Yaklaşık 2 milyon TL maliyetle ihalemizi gerçekleştirdik. bitmek üzere olan projemizle Kemalöz Mahallesi ve Dikilitaş Mahallesi trafik anlamında büyük rahatlığa kavuşacak” diye konuştu.

Tehlikeler bitiyor

Tehlike arz eden yol ve kavşaklara çözüm bulmak için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Cahan, “Vatandaşlarımızın can ve mal güveliğini dikkate alıyoruz. Bu nedenle tehlike arz eden noktalara projelerimizle çözüm buluyoruz. Yakın bir zamanda yapacağımız otogar kavşağı alt geçidi, Dörtyol bölgesi üst geçidi çalışmaları da şehrimizi rahatlatacak. Diğer yandan Halil Kaya Gedik Bulvarı’nda üst geçit çalışması sona erdi. Bu çalışma bölgede yaşayan öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı rahatlattı” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Zeliha Köprülü 100. YIL PARKI BÜYÜK BİR COŞKUYLA AÇILDI Gençlik Parkı'nın Temeli Atıldı Osman Köprülü GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ TEKNOPARK'A ÇIKARMA YAPTI ATAPARK YENİ YÜZÜNE KAVUŞTU ATAPARK GENÇLİK KONSERLERİ BAŞLIYOR Mehmet Köprülü
uşak belediyesi nurullah cahan trafik marka şehir belediye huzur park köprülü kavşak sıkışıklık