İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN PROJESİNE UŞAK BELEDİYESİNDEN DESTEK

30-10-2018

İçişleri Bakanlığı’nın organizasyonuyla Uşak İşitme Engelliler Derneği Çanakkale gezisine gönderildi. Geziye Uşak Belediyesi araç tahsis ederek destek oldu.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal yolcu ettiği Uşak İşitme Engelliler Derneği üyesi 70 kişi, 15 Temmuz Şehitler Meydanından Çanakkale’ye uğurlandı.

Yıl boyu bir çok ziyaretçiyi ağırlayan ve kurtuluş destanımızın kalesi olan Çanakkale, bir kez daha anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sanat, spor ve sosyal aktivitelerde aktif olarak sahada olan Uşak İşitme Engelliler Derneği özel bir organizasyonla, ecdadımızın kanlarıyla suladıkları toprakları ziyaret için, Uşak Belediyesi’nin tahsis ettiği kent meydanında hazır bulunan otobüslerle yola koyuldu. Kafileye, Çanakkale’de neler yaşandığını anlatmak için işaret dili bilen uzman rehberler de eşlik etti.

Grubu yolcu eden Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal; ‘’ Biz, belediye olarak belirli aralıklarla çeşitli STK’ları yurdun farklı yerlerine turlara gönderdik, gönderiyoruz. Bu turların sosyal yaşamın hareketlenmesi ve kalitesinin artması açısından gerekli görüyoruz. Bugün de İşitme Engelli kardeşlerimizin Çanakkale gezisine gitmeleri için araç tahsis ettik. Biz her zaman her koşulda onların yanındayız. İçişleri Bakanlığımızla ortak hareket ediyoruz ve böyle anlamlı bir etkinlikte payımız olduğu için son derece mutluyuz. Bu gün kardeşlerimiz, yurdumuz için önemli olan, anlatırken bile gurur duyduğumuz Çanakkale’yi gezmeye gidiyorlar. Nasıl şanlı bir tarihe sahip olduğumuzu, ecdadımızın yurdu müdafaa için nerelerde savaştığını yakından görecekler. İnşallah sağ salim gidip dönerler. Başkanımız Av. Nurullah Cahan şehir dışında olduğu için bugün aramızda olamadı ancak kardeşlerimize selamlarını iletti. Onların her zaman yanlarından olduğunu bildirdi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun…’’ şeklinde konuşarak kafileyi uğurladı.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARIYLA KENT KURBAN BAYRAMINA HAZIR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM UŞAK'TAYDI ALATURKA AKŞAMLAR UŞAK'A DAMGA VURDU UŞAK BELEDİYESİNDE ENGELLİLERLE SANATA DOKUNUŞ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 'GÖNÜL TRAŞI PROJESİ'NE TAM DESTEK Uşak Belediyesi Afet Mağdurlarına Sahip Çıktı Uşak Belediye Başkanlığı Etik Kurulu 15 Temmuz, Uşak'ta İlk Geceki Ruhla Anıldı UŞAK OKÇU DOSTLAR HAMZA ÇELEBİ KOŞUSU'NDA DÜNYA REKORU KIRILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Proje içişleri bakanlığı