​İftarlarda Gönüllere Bir Kez Daha Köprüler Kuruldu

15-07-2015

İftarlarda Gönüllere Bir Kez Daha Köprüler Kuruldu

Uşak Belediyesi mahallelerde düzenlediği iftar sofralarıyla yaklaşık 60 bin vatandaşıyla birlikte oldu. Uşak’ta gönüllere bu defa sofralarda misafir olarak girdiklerini aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Ramazan ayının ruhuna yakışan bir şekilde vatandaşlarımız ile hep beraber olduk” dedi.

Uşak Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği iftarlarıyla vatandaşlarıyla yine buluştu. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte başlayan ve her mahallede kurulan iftar sofralarında yaklaşık 60bin kişi ile oruçlar açıldı. Bütün iftarlara bizzat katılarak vatandaşlar ile sürekli iç içe olan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hemşehrilerimizin arasında olmak bizler için en güzel projelerden birisidir” ifadesini kullandı.

Hergün bir mahallede

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında daha çok Uşaklı vatandaşlar ile bir arada olduklarına değinen Cahan, “Ramazan ayı birliğin ve beraberliğin en güzel şekilde yaşatıldığı aylardan birisidir. Böylesine güzel ve anlamlı bir ayda bizde vatandaşlarımız ile eski Ramazan ayları tadında beraberliğimiz olsun istedik. Bu nedenle her mahallede hergün binlerce hemşehrimiz ile aynı sofrada olduk ve ellerimizi birlikte semaya açtık. Bu durum şüphesiz bizler için de en büyük kazanç oldu” şeklinde konuştu.

Sorunları da dinledik

“Buluşmalarda vatandaşlarımızı da dinleme imkanına sahip olduk” diyen Cahan, “Belediyemiz gelenek haline getirdiği Ramazan buluşmalarında sadece oruçları birlikte açmakla kalmayarak, aynı zamanda Uşak ile ilgili yapılacakları ve beklentileri de dinleme imkanına sahip oldu. vatandaşlarımızın izlenimleri ise bizim yol haritası çizmemizde bir kez daha etkili oldu. Bundan sonra da hemşehrilerimiz ile hep bir arada olacağız. Vatandaşlarımız seçimden sonra halktan kopan siyasetçi imajını bizler ile unutacak” şeklinde konuştu

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI GÖNÜLLERE DOKUNAN PROJE YENİ AŞEVİ EL BİRLİĞİYLE YÜKSELECEK MİNİK ŞEYMA UMUDUNA ARTIK DAHA YAKIN
iftarlar onbinler uşak