​İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

1902
16-03-2016

İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan söz verdikleri mahalle konakları projesinde iki yeni mahalle konağının hazır olduğuna dikkat çekerken, “Aybey ve Karaağaç Mahallelerimizde mahalle konakları bitmekle birlikte açılışlarını kısa sürede yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan iki mahallede yapımı sona eren mahalle konaklarını inceledi. Başkan Cahan ilk olarak Aybey Mahalle Konağı’nı ziyaret etti. Buradaki ziyaretin akabinde Karaağaç Mahallesinde yapılan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konağı ziyaret edildi. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personeli eşlik etti.

Mahallelerin ihtiyaçları gözetildi

Ziyaretlerin akabinde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Söz verdiğimiz gibi mahalle konaklarını bitirmeye başladık” dedi. Öncelikle iki mahalleyi konaklarına kavuşturduklarının altını çizen Cahan, “Bugün iki mahallemizde vaatlerimizin arasında yer alan mahalle konaklarını bitirmenin heyecanını yaşıyoruz. Aybey ve Karaağaç Mahalleleri’nde mahalle konaklarının yapımı sona erdi. Konaklarımız mahalle halkının ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda olmakla birlikte kültürlerini yaşatacak şekilde dizayn edildi. Son derece modern olarak yapılan konaklarımızın açılışını ise kısa sürede yapacağız” diye konuştu.

Diğer mahallelerde de başlayacak

Diğer mahaller içinde müjde veren Başkan Cahan şunları kaydetti: “Biz konaklarımızın diğer mahallelerde yapımı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda yer belirlediğimiz alanlarda yakın zamanda ihalelerimizi yapacağız. Yer belirleme çalışmalarının sürdüğü mahallelerde de hızlı bir çalışma yapacağız. Mahalle konaklarımız her anlamda birçok konuda ihtiyaca cevap verecek”

İlgili İçerikler: ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar Fadime Hazır BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK Eşme Elvanlar Mahallesinden Ali Karagöz Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Çevre Mahallesi 45. Bölge Tapu Tağıtımı İlanı Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir inceleme başkan mahalle konakları şehit savcı mehmet selim kiraz mahalle konağı aybey mahalle konağı