​İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

2062
16-03-2016

İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan söz verdikleri mahalle konakları projesinde iki yeni mahalle konağının hazır olduğuna dikkat çekerken, “Aybey ve Karaağaç Mahallelerimizde mahalle konakları bitmekle birlikte açılışlarını kısa sürede yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan iki mahallede yapımı sona eren mahalle konaklarını inceledi. Başkan Cahan ilk olarak Aybey Mahalle Konağı’nı ziyaret etti. Buradaki ziyaretin akabinde Karaağaç Mahallesinde yapılan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konağı ziyaret edildi. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personeli eşlik etti.

Mahallelerin ihtiyaçları gözetildi

Ziyaretlerin akabinde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Söz verdiğimiz gibi mahalle konaklarını bitirmeye başladık” dedi. Öncelikle iki mahalleyi konaklarına kavuşturduklarının altını çizen Cahan, “Bugün iki mahallemizde vaatlerimizin arasında yer alan mahalle konaklarını bitirmenin heyecanını yaşıyoruz. Aybey ve Karaağaç Mahalleleri’nde mahalle konaklarının yapımı sona erdi. Konaklarımız mahalle halkının ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda olmakla birlikte kültürlerini yaşatacak şekilde dizayn edildi. Son derece modern olarak yapılan konaklarımızın açılışını ise kısa sürede yapacağız” diye konuştu.

Diğer mahallelerde de başlayacak

Diğer mahaller içinde müjde veren Başkan Cahan şunları kaydetti: “Biz konaklarımızın diğer mahallelerde yapımı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda yer belirlediğimiz alanlarda yakın zamanda ihalelerimizi yapacağız. Yer belirleme çalışmalarının sürdüğü mahallelerde de hızlı bir çalışma yapacağız. Mahalle konaklarımız her anlamda birçok konuda ihtiyaca cevap verecek”

İlgili İçerikler: Manisa Selendi İlçesi Kursunlu Mahallesinden İlyas Yıldız UŞAK BELEDİYESİ'NDEN MAHALLERDE KÖŞE BUCAK TEMİZLİK Ovademirler Mahallesinden Emine Varol Yeniköyünden Şükrü Tetik Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir inceleme başkan mahalle konakları şehit savcı mehmet selim kiraz mahalle konağı aybey mahalle konağı