İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı

28-09-2018

Uşak Belediyesi tarafından kentte ikinci kez düzenlenen ve büyük beğeni kazanan Kum Voleybolu Turnuvası, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yaptığı ilk servis atışıyla başladı.

Uşak Belediyesince ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Kum Voleybolu Turnuvası bu yıl da Atapark’ta büyük bir coşkuyla başladı. 20 erkek ve 12 bayan takımı olmak üzere ikişer kişilik ekipler halinde toplamda 64 sporcu birincilik için ter dökecek. Eleme usulüyle şampiyonun belirleneceği turnuvanın ilk servis atışınıysa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kullandı.  Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuva ile sportif bir Uşak için bir adım daha atıldı.

Sporun hamisi olarak görülen ve desteklerini daima ortaya koyan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Belediyesi olarak kentte tüm spor dallarının en üst seviyede temsil edilmesini istediklerini kaydetti. Basketbol, futbol, voleybol, cirit, yüzme ve karate gibi amatör spor dallarının tamamına destek verdiklerini dile getiren Cahan, “Tüm arzumuz, gençlerimizin geleceğe emin adımlarla yürümesi. Bu anlamda, teknoloji çağındayız ve tablet, bilgisayar, sosyal medya gibi materyaller ve mecralar insanımızı kendisine bağlıyor. Bu bağımlılıktan özellikle gençlerimizi kurtarmak adına hem madden, hem de manen yanlarındayız ve sportif faaliyetleri canlandırıyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, daima yanlarında olduğumu bir kez daha belirtmek istiyoruz.” diye konuştu.

Üst üste şampiyon olarak 2. lige yükselen ve yoluna yenilgisiz devam eden UTAŞ Uşakspor’a da destek çağrısında bulunan Başkan Cahan, “Hedefimiz 1. Lig” dedi. Tüm Uşaklıları pazar günü Uşak Bir Eylül Stadyumunda oynanacak Amed Sportif Faaliyetler Kulübü müsabakasına davet etti.

ŞİMŞEK’TEN BAŞKAN CAHAN’A TEŞEKKÜR

Uşak’ta voleybolun sevildiğini ve yükselişe geçtiğini dile getiren Türkiye Voleybol Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Orhan Şimşek, turnuvanın festival havasında geçmesini diledi. Destekleri nedeniyle Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür eden Şimşek, “Maçların centilmence oynanmasını ve hak edenin kazanmasını temenni ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı UŞAK'TA GÖNÜL BULUŞMALARI'NIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 3. Kum Voleybolu Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu Kurtuluş 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası Sporseverleri Kendilerine Hayran Bıraktı Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kum voleybolu ilk servis