İTFAİYE PERSONELLERİNE GENÇ KUŞAK SÜRPRİZİ

1-08-2021

Genç Kuşak topluluğu, Uşak İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Tüm itfaiye teşkilatlarının teyakkuzda olduğu bir dönemde yapılan ziyaret, itfaiye personellerinin yüzünü güldürdü.

Merkeze Bağlı Göğem Köyü yakınlarında bulunan ormanlık alanda dün öğle saatlerinde çıkan yangın, vatandaşların ihbarı ile olaya müdahale eden itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alınmış ve söndürülmüştü.

Bugün, Uşak Belediyesi bünyesinde kurulan Genç Kuşak topluluğu Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalara katılan tüm itfaiye ekiplerine ithafen çiçek takdim etti.

İtfaiye personellerine elleriyle kahvaltı hazırlayan Genç Kuşak topluluğu daha sonra yangına müdahale etmek için kullanılan araç ve ekipmanları yakından tanıma imkanı buldu.

İtfaiye Müdürlüğü personelleri tarafından teknik olarak bilgilendirilen gençler, Göğem Gölü’nün üst kısmında bulunan yangın bölgesine hareket etti.

Genç Kuşak topluluğu, çevrede bulunan pet şişe ve ambalaj atıkları gibi çevre kirliliğine ve tehlikeye sebebiyet veren çöpleri topladı.

Son Düzenlemeler: 02 Austos, 2021
İlgili İçerikler: Ali Rıza Gencer Genç Kuşak Yaz Okulu Tatilin Neşesine Neşe Katacak Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi Genç Kuşak Fest Sefo Konseriyle Sona Erdi Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu GENÇ KUŞAK FEST GÖRKEMLİ AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLADI 'Genç Kuşak Fest' Başlıyor! Hasibe Genç GRİ KOÇ GENÇ KUŞAK'LA BULUŞTU
ziyaret itfaiye Genç Kuşak