​Kadınlar Günü'ne Yakışır Etkinlikler

8-03-2016

Kadınlar Günü’ne Yakışır Etkinlikler

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 08 Mart Emekçi Kadınlar Günü’ne yakışan etkinliklerle kutladıklarını belirtirken, “Kadınlarımızın bu özel gününde tüm kalbimizle yanlarında olmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Uşak Belediyesi 08 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler Belediye önünden Atatürk Anıtı’na kadar yapılan kortej yürüyüşüyle başladı. Daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’de günün anlamı hasebiyle “8 Kadın 8 Hikaye” konulu program düzenlendi. Programa Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kadınlarımızın mutlu olması için her zaman hazırız

Programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. “Kadınlarımızı her zaman önemseyen bir yapıda olmaya devam edeceğiz” diye konuşan Cahan, “Bayanlarımız vefanın en açık örneğidir. Bayanlarımızın destekleriyle çocuklarımız büyüyor ve aileler kuruluyor. Bizim belediye olarak sloganlarımızın arasında ‘Mutlu Kadın ve Mutlu Aile’ vardı. Kadınların mutlu olduğu aileler her zaman mutlu olmaktadır. Biz de belediye olarak bu aşamada kadınlarımızın yanındayız. Her anlamda madden ve manen kadınlarımızın yanında olacağız. Kadınlarımız mutlu olacak ki şehrimiz mutlu olacak. Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (SAV) ‘ Cennet annelerin ayakları altındadır” demiş. Biz bu düşünceye sonuna kadar katılıyor ve bu özel günün kadınlarımıza kutlu olmasını diliyoruz” ifadesini kullandı.

Bizim için her gün kadınlar günüdür

Türk Milletinin kültüründe kadınları sadece bir gün değil, her zaman baş tacı etmek olduğuna işaret eden Uşak Valisi Ahmet Okur, “Bizler bu özel günü bir kereye mahsus kutlamıyoruz. Hem dinimizin gereği, hem de örf ve adetlerimizin gereği bizim için her zaman kadınlar günüdür.  Bizim kültürümüzde kadınlarımız her zaman değerli olmuştur.  Kadınlarımız annelik özelliğiyle de her zaman özel bir yerde bulunmaktadır. Bu vesileyle Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Programın bitiminde protokol üyeleri ve vatandaşlar Kadın El emeği Sergisi’ni gezdi. Uşak Belediyesi Kadınlar Günü etkinliklerine Belediye Hizmet Binası’nda da devam etti. Başkan Nurullah Cahan ve Halime Cahan günün anlamı nedeniyle bayan personele çiçek ve hediye takdim etti

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI GURBETÇİ FESTİVALİ RENKLİ ETKİNLİKLERLE BAŞLADI KİTAP FUARI VE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ İÇİN GÖRKEMLİ AÇILIŞ Uşak Belediyesi Dünya Su Günü Etkinlikleri İle Farkındalık Oluşturdu KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR Kurtuluş Haftası Etkinlikleri Aydilge ve Gece Yolcuları İle Son Buldu UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNDE VATANDAŞLARA VERİLMEK ÜZERE BAYRAK ALIMI UŞAK'TA AHİLİK HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir kortej kadınlar günü etkinlikler