​Kadınlar Günü'ne Yakışır Etkinlikler

8-03-2016

Kadınlar Günü’ne Yakışır Etkinlikler

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 08 Mart Emekçi Kadınlar Günü’ne yakışan etkinliklerle kutladıklarını belirtirken, “Kadınlarımızın bu özel gününde tüm kalbimizle yanlarında olmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Uşak Belediyesi 08 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler Belediye önünden Atatürk Anıtı’na kadar yapılan kortej yürüyüşüyle başladı. Daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’de günün anlamı hasebiyle “8 Kadın 8 Hikaye” konulu program düzenlendi. Programa Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kadınlarımızın mutlu olması için her zaman hazırız

Programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. “Kadınlarımızı her zaman önemseyen bir yapıda olmaya devam edeceğiz” diye konuşan Cahan, “Bayanlarımız vefanın en açık örneğidir. Bayanlarımızın destekleriyle çocuklarımız büyüyor ve aileler kuruluyor. Bizim belediye olarak sloganlarımızın arasında ‘Mutlu Kadın ve Mutlu Aile’ vardı. Kadınların mutlu olduğu aileler her zaman mutlu olmaktadır. Biz de belediye olarak bu aşamada kadınlarımızın yanındayız. Her anlamda madden ve manen kadınlarımızın yanında olacağız. Kadınlarımız mutlu olacak ki şehrimiz mutlu olacak. Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (SAV) ‘ Cennet annelerin ayakları altındadır” demiş. Biz bu düşünceye sonuna kadar katılıyor ve bu özel günün kadınlarımıza kutlu olmasını diliyoruz” ifadesini kullandı.

Bizim için her gün kadınlar günüdür

Türk Milletinin kültüründe kadınları sadece bir gün değil, her zaman baş tacı etmek olduğuna işaret eden Uşak Valisi Ahmet Okur, “Bizler bu özel günü bir kereye mahsus kutlamıyoruz. Hem dinimizin gereği, hem de örf ve adetlerimizin gereği bizim için her zaman kadınlar günüdür.  Bizim kültürümüzde kadınlarımız her zaman değerli olmuştur.  Kadınlarımız annelik özelliğiyle de her zaman özel bir yerde bulunmaktadır. Bu vesileyle Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Programın bitiminde protokol üyeleri ve vatandaşlar Kadın El emeği Sergisi’ni gezdi. Uşak Belediyesi Kadınlar Günü etkinliklerine Belediye Hizmet Binası’nda da devam etti. Başkan Nurullah Cahan ve Halime Cahan günün anlamı nedeniyle bayan personele çiçek ve hediye takdim etti

İlgili İçerikler: UŞAK'TA AHİLİK HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Uşak'ta Gaziler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı Aşıklar Şehrine Yakışır Sevgililer Günü Kutlaması 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Başladı 2. Geleneksel Okçuluk Yarışması Yapılan Etkinliklerle Tamamlandı Uşak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Etkinlikler Düzenledi ​"Peygamber Efendimiz (SAV) İçin Yapılan Tüm Etkinliklerin Yanındayız" ​Kutlu Doğum Haftası'na Yakışan Etkinlikler ​Konser ve Etkinlikler İptal
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir kortej kadınlar günü etkinlikler