​Kayaağıl'da Yeni Binalarda Sona Yaklaşıldı

15-06-2015

Kayaağıl’da Yeni Binalarda Sona Yaklaşıldı

Uşak Belediyesi’nin Kayaağıl Jeotermal Tesislerinde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve yeni apartlarda sona gelindi. Jeotermal konusunda hassas olduklarını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni binalar ile hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını iletti.

Uşak Belediyesi jeotermal konusunda marka bir şehir ortaya çıkarmak adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Termalde cazibe merkezi hedefiyle tesisleşme atağına geçen Belediye apartlar ve restoran konusunda sona yaklaştı. Yakın bir zamanda çalışmaları bitecek tesisler ile termalin hedefler doğrultusunda daha iyi bir konuma gelmesi düşünülüyor. Diğer taraftan apartlar ve restoran ve market 2015 yılında tamamlanacak.

Yeni tesisler bitmek üzere

“Uşak’ta jeotermal konusunda hedeflere hergün bir adım daha yaklaşıyoruz” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Jeotermal kaynağımız yakın bir gelecekte ilimizin markası olmakla beraber, tanıtım atağında da önemli bir aşama olacaktır. Bu nedenle başından bu yana projelerimizi masaya yatırdık ve termal kaynağımızı nasıl daha iyi yerlere getiririz düşüncesiyle çalışmalarımıza yön verdik. Önceliklerimiz arasında apartlarda oda sayısını arttırmak ve konaklayan misafirlerimizin yemeklerini yiyecekleri, alışveriş yapacakları sosyal donatıları oluşturmak geliyordu. Apartlarımız bittiğinde tesisimiz ek 24 adet apartıyla kapasitesini arttırmış olacak.  Bu sayede daha çok konuğumuz tesislerimizden faydalanma imkanı bulacak. Bütün çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yıl içinde jeotermalde apartları ve restoranı halkımıza hediye edeceğiz” şeklinde konuştu.

Biten çalışmaların ardından Uşak’ta yaşayanların da başka illere gitmeyeceğini dile getiren Cahan,”Vatandaşlarımız her geçen gün daha da güzelleşen bir tesis ile başka kentlerde termal ihtiyacını artık aramayacak” diye konuştu.

Jeotermalde uzun vadeli planlar

Termal ile ilgili gelecek planlarını da açıklayan Cahan şunları kaydetti: “İlimizde termalimize dair çalışmalarımız sadece bununla sınırlı değil. Bizler hem ilimizin daha çok insanı çekmesi hem de özel yatırımcının şehrimizi cazibe merkezi olarak görmesi için projelerimize devam ediyoruz. Yakın zamanda bitecek aqua park çalışması ile bir eksikliği daha giderceğiz. Öte yandan çevre yolu ve suyumuzun kalitesi gibi faktörler turizm yatırımcısını ilimize çekecektir. Belediyemiz ayrıca jeotermal kaynağımızın uzmanların önderliğinde sağlık açısından kullanılabilmesi için proje çalışmalarına devam etmektedir. Bütün çalışmalar uzun vadede kentimizin kalkınmasında rol oynayacaktır”

Son Düzenlemeler: 15 Haziran, 2015
İlgili İçerikler: YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE