​Kemalöz Pazar Yeri Hizmete Açıldı

30-05-2016

Kemalöz Pazar Yeri Hizmete Açıldı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri’ni hizmete açtıklarını belirtirken, “Halkımız modern ve kaliteli pazar yerine kavuştu. Pazar yerleri konusunda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan, kentin en büyük ve en modern pazar yeri olma özelliğine sahip Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri hizmete açıldı. Toplam 10 bin metrekare alanda hizmet veren pazar yeri daha ilk günden vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Oto parkı ve ihtiyaçlara cevap veren yapısıyla kentte yaşayanlardan tam not alan Kemalöz Pazar Yeri her hafta cumartesi günleri hizmete açık olacak.

Söz verdik, yaptık

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Söz verdiğimiz projelerden birisini daha gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz” dedi. Kemalöz Mahallesi’nin pazar yeri ihtiyacını bildiklerini dile getiren Cahan, “İlimizde mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bilen bir yönetim tarzı içinde çalışmalarımız ara vermeden devam etmektedir. Bu kapsamda Kemalöz Mahallemizin sorunları arasında bir pazar yeri vardı. Kemalöz ve Cumhuriyet Mahallesi gibi iki büyük mahalle SSK Pazarı olarak bildiğimiz bölgede pazar ihtiyaçlarını gideriyorlardı. Kentin çeşitli bölgelerinden de bu pazara ilgi olunca ihtiyaca cevap vermiyordu. Bu nedenle göreve gelir gelmez Kemalöz Pazar Yeri’ni planladık ve çalışmalara başladık. Bugün de halkımıza hediye ettik” şeklinde konuştu.

Hemşehrilerimiz beğendi

Pazar yerinin ilk günkü intibasının olumlu olduğuna dikkat çeken Cahan, “Alanımız ilk gün vatandaşlarımızın yoğun ilgisine sahip oldu. Hemşehrilerimiz alışverişlerini buradan gerçekleştirdiler. Aldığımız ilk yorumlar ise projemizin başarılı ve ihtiyaca cevap veren bir yapıda olduğu yönündeydi. Biz bundan sonra da kent merkezinde pazar yerleri ihtiyacını karşılamanın yanında, mevcut pazar yerlerini de hemşehrilerimizin hak ettiği konuma getireceğiz. Bu vesileyle Kemalöz Pazar Yeri’nin hayırlı olmasını diliyorum”

İlgili İçerikler: Karaağaç Kapalı Pazaryeri Kura Çekimi Ulubey Hanyeri Köyünden Ali Ertürk Kütahya Şaphane pazar Köyünden Gülsüm Karabasan UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON 2020 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergileri son ödeme günü 01.06.2020 Pazartesi'dir. PAZAR YERLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME UŞAK BELEDİYESİ KAÇAK PAZAR YERİNE EL ATTI Uşak Belediyesi'nden Kaçak Satıcılara Önlem; Pazar Esnafına Kimlik Kartı SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİDEN HİZMETE AÇILIYOR Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir açılış kemalöz pazar yeri ihtiyaç