​Kemalöz Pazar Yeri'ne Gidecek Vatandaşlara Servis İmkanı

7-10-2016

Kemalöz Pazar Yeri’ne Gidecek Vatandaşlara Servis İmkanı

Uludağ, “Vatandaşlarımız ve Esnafımız Mağdur Edilmeyecek”

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, yağmur suyu hattı yenileme ve alt yapı çalışmaları kapsamında geçici süreliğine kapatılan SSK pazar yerinden alışveriş yapan vatandaşların mağdur edilmeyeceğini belirtirken, “Hemşehrilerimizin Kemalöz pazar yerine gidebilmeleri için Cumartesi günü Karaağaç Mahallesi, Dikilitaş Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nden servisler kaldırarak ulaşımı sağlayacağız” dedi.

Uşak Belediyesi SSK pazar yerinin alt yapı sorunlarının bitirilmesi nedeniyle çalışmalara başladı. Yapılacak uygulamayla pazar yerinin yağışlardan etkilenmesi, rögarların tıkanması ve kötü kokunun olması sorunu kökten bitecek. Kısa sürede bitirilmesi öngörülen çalışmanın akabinde ise SSK pazar yeri yeniden hizmete açılacak. Alt yapı çalışmaları esnasında pazar yeri esnafı Kemalöz Pazar yerinde hizmet verecekler. Uşak Belediyesi Kemalöz Pazar yerine gidecek 3 mahallenin sakinlerine de ulaşım yönünde kolaylık sağlayacak. Bu bağlamda pazar yerine Dikilitaş, Karaağaç ve Cumhuriyet mahallelerinden servisler kaldırılacak. Kemalöz Pazar yerine gitmek isteyenler servislerle alışverişini yapabilecekler.

Servisler kalkacak

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Yaptığımız çalışmada kimsenin mağdur olmaması için tüm hazırlıklarımızı yaptık” dedi. Bölge esnafı gibi alışveriş yapan vatandaşları da düşündüklerine değinen Uludağ, “SSK pazar yeri uzun süreden bu yana altyapıyla ilgili sorunlar ile karşılaşıyordu. Sorunlar günden güne büyümekle birlikte, zamanla hemşehrilerimizin çile çekmesine neden olacak bir yapıya gelecekti. Biz bu konuda çalışmalara başladık. Bu süreçte esnaflarımızın ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması adına geçici süreliğine Kemalöz pazar yerine yönlendireceğiz. Vatandaşlarımızın bu pazar yerine kolay ulaşabilmesi adına da çalışmalarımızı tamamladık. Bu noktada Kemalöz pazar yerine Karaağaç Mahallesi, Dikilitaş Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nden servisler kaldıracağız. Vatandaşlarımız servislerimizle kolaylıkla alışverişlerini yapabilirler” diye konuştu.

Öte yandan servis güzergahları şöyle oldu:

Karaağaç ve Dikilitaş Mahallesi güzergahı: 4. Etap TOKİ, Gediz Ulu Yolu ve Kıbrıs Caddesi’nden Kemalöz Pazar Yeri’ne hareket

İkinci güzergah: Gülistan Sitesi, Desan Sitesi Şoförler Derneği Yapı Kooperatifi, 1,2,3. Etap TOKİ Konutlarından Kemalöz Pazar Yeri’ne hareket

Üçüncü Güzergah: Migros, Atapark, Uğur Mumcu Caddesi, İbrahim Tahtakılıç Caddesi’nden Kemalöz Pazar Yeri’ne hareket

Servisler her yarım saatte gidiş ve dönüş sağlayacaktır.

İlgili İçerikler: ZÜMRA KADIN EL EMEĞİ PAZARI HİZMETE AÇILDI Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı Karaağaç Kapalı Pazaryeri Kura Çekimi Kütahya Şaphane pazar Köyünden Gülsüm Karabasan SU TAHAKKUK SERVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE SU İHBARNAME RULOSU ALIMI İlimizde faaliyet göstermek üzere 20 adet ticari servis plakası açık artırma ihalesi 2020 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergileri son ödeme günü 01.06.2020 Pazartesi'dir. PAZAR YERLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ NUMARATAJ SERVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALÜMİNYUM LEVHA ALIMI DOĞRUDAN T UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNDE VATANDAŞLARA VERİLMEK ÜZERE BAYRAK ALIMI
uşak belediyesi hakan uludağ kemalöz pazar yeri ssk pazarı taşıma servis vatandaşı düşünen belediyecilik