​Kemalöz Pazar Yeri'ne Gidecek Vatandaşlara Servis İmkanı

7-10-2016

Kemalöz Pazar Yeri’ne Gidecek Vatandaşlara Servis İmkanı

Uludağ, “Vatandaşlarımız ve Esnafımız Mağdur Edilmeyecek”

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, yağmur suyu hattı yenileme ve alt yapı çalışmaları kapsamında geçici süreliğine kapatılan SSK pazar yerinden alışveriş yapan vatandaşların mağdur edilmeyeceğini belirtirken, “Hemşehrilerimizin Kemalöz pazar yerine gidebilmeleri için Cumartesi günü Karaağaç Mahallesi, Dikilitaş Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nden servisler kaldırarak ulaşımı sağlayacağız” dedi.

Uşak Belediyesi SSK pazar yerinin alt yapı sorunlarının bitirilmesi nedeniyle çalışmalara başladı. Yapılacak uygulamayla pazar yerinin yağışlardan etkilenmesi, rögarların tıkanması ve kötü kokunun olması sorunu kökten bitecek. Kısa sürede bitirilmesi öngörülen çalışmanın akabinde ise SSK pazar yeri yeniden hizmete açılacak. Alt yapı çalışmaları esnasında pazar yeri esnafı Kemalöz Pazar yerinde hizmet verecekler. Uşak Belediyesi Kemalöz Pazar yerine gidecek 3 mahallenin sakinlerine de ulaşım yönünde kolaylık sağlayacak. Bu bağlamda pazar yerine Dikilitaş, Karaağaç ve Cumhuriyet mahallelerinden servisler kaldırılacak. Kemalöz Pazar yerine gitmek isteyenler servislerle alışverişini yapabilecekler.

Servisler kalkacak

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Yaptığımız çalışmada kimsenin mağdur olmaması için tüm hazırlıklarımızı yaptık” dedi. Bölge esnafı gibi alışveriş yapan vatandaşları da düşündüklerine değinen Uludağ, “SSK pazar yeri uzun süreden bu yana altyapıyla ilgili sorunlar ile karşılaşıyordu. Sorunlar günden güne büyümekle birlikte, zamanla hemşehrilerimizin çile çekmesine neden olacak bir yapıya gelecekti. Biz bu konuda çalışmalara başladık. Bu süreçte esnaflarımızın ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması adına geçici süreliğine Kemalöz pazar yerine yönlendireceğiz. Vatandaşlarımızın bu pazar yerine kolay ulaşabilmesi adına da çalışmalarımızı tamamladık. Bu noktada Kemalöz pazar yerine Karaağaç Mahallesi, Dikilitaş Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nden servisler kaldıracağız. Vatandaşlarımız servislerimizle kolaylıkla alışverişlerini yapabilirler” diye konuştu.

Öte yandan servis güzergahları şöyle oldu:

Karaağaç ve Dikilitaş Mahallesi güzergahı: 4. Etap TOKİ, Gediz Ulu Yolu ve Kıbrıs Caddesi’nden Kemalöz Pazar Yeri’ne hareket

İkinci güzergah: Gülistan Sitesi, Desan Sitesi Şoförler Derneği Yapı Kooperatifi, 1,2,3. Etap TOKİ Konutlarından Kemalöz Pazar Yeri’ne hareket

Üçüncü Güzergah: Migros, Atapark, Uğur Mumcu Caddesi, İbrahim Tahtakılıç Caddesi’nden Kemalöz Pazar Yeri’ne hareket

Servisler her yarım saatte gidiş ve dönüş sağlayacaktır.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME ŞEKEREVLERİ KAPALI PAZAR YERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLER ZÜMRA KADIN EL EMEĞİ PAZARINDA KARAAĞAÇ KAPALI PAZARYERİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR KARAAĞAÇ MAHALLESİ KAPALI PAZAR YERİ KURA ÇEKİMİ 20 (Yirmi) Adet Ticari Servis (S) Plakası Açık Artırma İhale İlanı-18/07/2023 Fatih Pazar Yeri Kura Çekimi Başvuru Listesi BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFI'NA ZİYARET FATİH VE KEMALÖZ KAPALI PAZARYERİ PARSELLERİNİN İŞ KOLU NUMARALANDIRILMASI HAKKINDA
uşak belediyesi hakan uludağ kemalöz pazar yeri ssk pazarı taşıma servis vatandaşı düşünen belediyecilik