​Kent Park Projesi Son Sürat İlerliyor

2067
26-07-2016

Kent Park Projesi Son Sürat İlerliyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin projelerine ara vermeden devam ettiklerini belirtirken, “Geceleri demokrasi nöbeti tutarken, gündüzleri de belediye projelerimiz tüm hızıyla sürüyor” dedi.

Uşak Belediyesi kentin güzel bir geleceğe kavuşması ve yaşanabilir bir kent hedefiyle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bütün ekipler bir yandan 15 Temmuz Darbe Kalkışmasının akabinde geceleri demokrasi nöbeti tutarken, gündüzleri de projelerin bitmesi için fedakarca çalışıyor. Bu kapsamda Kent Park Projesi’nde de her gün bir aşama kaydediliyor. Proje kapsamında yıkılacak ve Bir Eylül Sanayi Sitesi yanında yeni yerinde hizmet verecek Endüstri Meslek Lisesi’nin atölye kısımlarının bitirilmesi adına olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Kentimizin geleceğini inşa ediyoruz

“Kentimizin geleceğini inşa ediyoruz” diyerek projelerin her aşamasını takip ettiklerini ileten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizin her yönüyle gelişmesi ve değişmesi adına elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Özellikle mega projelerimizle kentimizin imajını ve ufkunu değiştiriyoruz.  Bu konuda önem verdiğimiz çalışmaların arasında Kent Park Projesi de yer alıyor. Projemizde her anlamıyla somut gelişmeler var. Proje sınırları içinde yer alan resmi kurumların yıkılması ve başka bölgelerde yenilerinin yapılması çalışmaları kapsamında da güzel işler oluyor. Bunlardan birisi de Endüstri Meslek Lisesi ile ilgili çalışmalardır. Okulumuzun yeni binası bitmekle birlikte atölyelerini de belirli aşamaya getirdik” ifadesini kullandı.

Her anlamda Uşak için varız

Uşak Belediyesi’nin her anlamda kent için çaba verdiğini bildiren Cahan, “Belediyemiz ilimiz, memleketimiz ve ülkemiz için elinden ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Nitekim ülkemizin demokrasisi için geceleri demokrasi nöbetlerinin organizasyonunu yaparken, gündüzleri de projelerimizin yürümesi adına her anlamda çalışıyoruz. Kısacası geleceğimizin teminatı olan yeni nesiller için maddi ve manevi elimizden gelenin fazlasını gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: PARK BAHÇE VE PİKNİK ALANLARININ ETRAFLARINA MONTAJLARININ YAPILMAK ÜZERE PANEL TEL ÇİT VE DİREKLERİ BELEDİYEMİZ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 1000 ADET ÇİMENTO ALIMI DOĞRUDAN PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 12 ADET MİNİ(OFİS )TİPİ BUZDOLABI ALIMI.DOĞR HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA YENİ DOĞUM YAPAN AİLELERE VERİLMEK ÜZERE MALZEME ALIMI DOĞRUDAN Uşak Belediyesi "Şehrimde Sanat" Projesiyle Şehirdeki Tüm Kesimleri Tiyatroyla Buluşturuyor UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI EU-ARCHERITAGE PROJESİNİN İRLANDA-GALWAY PROJE ULUSÖTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 'GÖNÜL TRAŞI PROJESİ'NE TAM DESTEK
kent park uşak belediyesi nurullah cahan çalışmalar endüstri meslek lisesi gece gündüz demeden