​Kent Park Projesi Son Sürat İlerliyor

26-07-2016

Kent Park Projesi Son Sürat İlerliyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin projelerine ara vermeden devam ettiklerini belirtirken, “Geceleri demokrasi nöbeti tutarken, gündüzleri de belediye projelerimiz tüm hızıyla sürüyor” dedi.

Uşak Belediyesi kentin güzel bir geleceğe kavuşması ve yaşanabilir bir kent hedefiyle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bütün ekipler bir yandan 15 Temmuz Darbe Kalkışmasının akabinde geceleri demokrasi nöbeti tutarken, gündüzleri de projelerin bitmesi için fedakarca çalışıyor. Bu kapsamda Kent Park Projesi’nde de her gün bir aşama kaydediliyor. Proje kapsamında yıkılacak ve Bir Eylül Sanayi Sitesi yanında yeni yerinde hizmet verecek Endüstri Meslek Lisesi’nin atölye kısımlarının bitirilmesi adına olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Kentimizin geleceğini inşa ediyoruz

“Kentimizin geleceğini inşa ediyoruz” diyerek projelerin her aşamasını takip ettiklerini ileten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizin her yönüyle gelişmesi ve değişmesi adına elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Özellikle mega projelerimizle kentimizin imajını ve ufkunu değiştiriyoruz.  Bu konuda önem verdiğimiz çalışmaların arasında Kent Park Projesi de yer alıyor. Projemizde her anlamıyla somut gelişmeler var. Proje sınırları içinde yer alan resmi kurumların yıkılması ve başka bölgelerde yenilerinin yapılması çalışmaları kapsamında da güzel işler oluyor. Bunlardan birisi de Endüstri Meslek Lisesi ile ilgili çalışmalardır. Okulumuzun yeni binası bitmekle birlikte atölyelerini de belirli aşamaya getirdik” ifadesini kullandı.

Her anlamda Uşak için varız

Uşak Belediyesi’nin her anlamda kent için çaba verdiğini bildiren Cahan, “Belediyemiz ilimiz, memleketimiz ve ülkemiz için elinden ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Nitekim ülkemizin demokrasisi için geceleri demokrasi nöbetlerinin organizasyonunu yaparken, gündüzleri de projelerimizin yürümesi adına her anlamda çalışıyoruz. Kısacası geleceğimizin teminatı olan yeni nesiller için maddi ve manevi elimizden gelenin fazlasını gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ UŞAK'IN VİZYON PROJESİNDE SÜREÇ BAŞLADI 100. YIL PARKI BÜYÜK BİR COŞKUYLA AÇILDI Gençlik Parkı'nın Temeli Atıldı 'YAYALAŞTIRILAN SOKAKLAR' PROJESİ HAYATA GEÇİYOR GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ TEKNOPARK'A ÇIKARMA YAPTI
kent park uşak belediyesi nurullah cahan çalışmalar endüstri meslek lisesi gece gündüz demeden