​Kent Projelerinde Ankara Hep Yanımızda

1-09-2016

Kent Projelerinde Ankara Hep Yanımızda

Cahan,”İlimizin Gelişimi adına Devletimiz Her Zaman Yanımızda”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent projelerinde bakanlıklar bazında desteklerin tam olduğuna dikkat çekerken, “Bu desteklerle ilimiz kısa sürede hak etiği yere gelecek” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Cahan’a AK Parti İl Başkanı Servet Kuş da eşlik etti. Uşak’ın projelerinin konuşulduğu ziyarette daha çok destek konusunda söz alındı.

Projelerimiz iyi yolda

Ziyaret hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan,”Bakanlarımız ve bürokrasi projelerimizin can bulması adına daima bizim yanımızdalar” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da Uşak’ın gelişmesinde önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Cahan, “İlimizin gelişmesi ve değişmesi adına gece gündüz demeden fedakarca çalışıyoruz. Bu kapsamda 2. 5 yılda birçok projemizi bitirme aşamasına geldik. İlimizin mega projelerinde de işler yolunda gidiyor. Bu konuda en büyük destek ise bakanlarımızdan ve hükümetimizden geliyor. Verilen desteklerle Kentsel Dönüşüm Projesi bitme noktasına geldi. Dokzsele Deresi Islah Projesi’nde de sona yaklaştık. Kent Park Projesi’nde ise hergün müjdeler alıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da değişen Uşak konusunda önemli bir noktada yer alıyor. Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki de bizim tüm projelerimizde kapısını bize hep açıyor” diye konuştu.

Kentleşmede milat yaşatacağız

Uşak’ın kentleşmesinde milat oluşturacaklarını anlatan Cahan, “Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile kentimizin geleceğini ve yeni projelerini konuştuk. Sıkışan ve değişmesi gereken kentimize dair yapacaklarımızı anlattık. Kendileri de bizlere bakanlık olarak destek vereceklerini belirttiler. Ayrıca ilimizde yapılması planlanan TOKİ projeleri hakkında yol haritası çizdik. Bu noktada yakın zamanda ilimizi müjdelerin beklediğini söyleyebiliriz. Bizleri ağırlayan Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: Çetin Çankara GURBETÇİ FESTİVALİ'NDE ANKARALI AYŞE RÜZGARI Perihan Aslankara Karahallı Delihıdırlı Köyünden Mehmet Yaşar Ankaralığil ​"Demokrasiye İnanan 10 Binler Her Zaman Yanımızdaydı" ​Kent Park Projesi Son Sürat İlerliyor ​Kentin İmajını Değiştirecek Proje Bitiyor ​Başkan Cahan'dan Ankara Patlaması Açıklaması ​Kenti Kendi Evimiz Gibi Temizliyoruz ​Kentin Akciğerlerine Belediye Dokunuşu
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret çevre ve şehircilik bakanı mehmet özhaseki