KUM VOLEYBOLU TURNUVASI NEFES KESEN İLK MAÇLA BAŞLADI

10-09-2021

Sporun ve sporcunun dostu Uşak Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Kum Voleybolu Turnuvası’nın beşincisi Alparslan Parkı’nda başladı.

Fatih Mahallesi’ndeki park alanına kazandırılan yeni kum voleybolu sahasında ilk maçları yapılan turnuvada, toplam 20 bayan ve 16 erkek takım ikişerli olarak mücadele edecek.

Şampiyonluk için birbirinden çekişmeli maçlara tanıklık edecek Uşaklılar, 11 Eylül Cumartesi itibariyle Atapark’ta devam edecek turnuvayı canlı olarak seyredebilecek.

19 Eylül Pazar günü finalinin yapılması planlanan ve hafta sonları oynanacak 5. Kum Voleybolu Turnuvası’nda maçlar 13.00 itibariyle başlayacak.

Bay ve bayan olmak üzere her iki kategorideki birinci takımlar 1000 TL, ikinci takımlar 750 TL ve üçüncü takımlar 500 TL ödül kazanacak.

İlgili İçerikler: CUMHURİYET SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR Zekiye Yeşilkaya UŞAK BELEDİYESİNİN İLK KÜLTÜR YAYINI GÖRÜCÜYE ÇIKTI UŞAK BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL CİRİT TURNUVASI SONA ERDİ DRİFT TUTKUNLARINA NEFES KESECEK ETKİNLİK UŞAK'IN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI YAZ OKULUNDA İLK ZİL ÇALDI ŞEHRİN İLK GEZİCİ TİYATRO ETKİNLİĞİ FİNALİNİ YAPTI UŞAK'IN İLK GEZİCİ TİYATROSU YARIN PERDELERİNİ AÇIYOR Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı
KUM VOLEYBOLU TURNUVASI İLK MAÇLA AÇILIŞ MAÇI