Kurtuluş 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası Sporseverleri Kendilerine Hayran Bıraktı

9-09-2019

Uşak Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kurtuluş 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu. Heyecanlı çekişmelerin yaşandığı turnuva, basketbol severlerin yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleşti.

Sporun her dalında, sportmenliğe uygun olarak kendini gösteren Uşak'ta, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kurtuluş 3X3 Sokak Basketbol Turnuvası, 7-8 Eylül tarihlerinde Atapark basketbol sahasında gerçekleştirildi. Basketbolseverlerin yoğun ilgiyle izlediği mücadele, nefes kesen sahnelere ev sahipliği yaptı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman, Gökhan Yalçın, Zeynep Ceylaner ve Belediye Meclis Üyesi Osman Tekbaş ile bugün oynanan final mücadelesini izleyerek,  finalist takımlara kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya, Türkiye'nin pek çok şehrinden 180'e yakın sporcu başvurdu. Atapark'ta tam bir basketbol şöleninin yaşandığı turnuva; Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyük Erkekler olmak üzere 4 farklı kategoride düzenlendi. İki gün boyunca Atapark Basketbol Sahalarında devam eden turnuvada, cumartesi günü yarı final, pazar günü ise final maçları yapıldı. Kıyasıya geçen mücadelenin finalinde, müsabakayı 1. olarak tamamlayan takımlara kupaları ve madalyaları takdim edilirken, dereceye giren takımlara da çeşitli hediyeler verildi. Bu yılki turnuvanın çeşitli kategorilerdeki birincileri ise şu şekilde:

Küçükler kategorisinde Tarhana Geng Junior 1., Team Lebron 2., Banaz Akademi Basket 3.

Yıldızlar kategorisinde Tarhana Geng Junior 1., Fight Clup 2., Çaylaklar 3.

Gençler kategorisinde Register 1., Kemik 2., 92 Barcelona 3.

Büyükler kategorisinde ise Runupsport 1.,  Petkimspor 2., Makospor 3. olarak turnuvayı tamamladı.

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilerek, geleneksel hale getiren Kurtuluş 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası, basketbolseverlerden de tam not aldı. Sportmenliğe uygun heyecanlı çekişmelerin yer aldığı müsabakaya katılan sporcular, Uşak’ta böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinden oldukça mutlu olduklarını ve her yıl bu heyecanı yaşamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Turnuvaya katılan sporcular, Uşak’ta spor faaliyetlerini önemseyen ve her alanda sporcuya destek veren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a özel teşekkürlerini ilettiler.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini takdim eden Başkan Çakın, Kurtuluş Haftası münasebetiyle düzenlenen Kurtuluş 3X3 Sokak Basketbolu müsabakasına katılan sporcuları tebrik ederek, Uşak’ta sportmence bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

İlgili İçerikler: Birol Kurtuluş Ahmet Kurtuluş KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı SOKAK CANLILARI YENİ YUVASINA KAVUŞTU KURTULUŞ TİYATRO OYUNU LİSELİ GENÇLERLE BULUŞUYOR UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI 100. YIL KURTULUŞ KONSERLERİ AHMET ŞAFAK İLE BAŞLADI UŞAK'TA KURTULUŞ COŞKUSU
kurtuluş