Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı

22-08-2020

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu sene 4. kez düzenlenen Geleneksel Kurtuluş Kum Voleybolu Turnuvası yapılan ilk müsabaka ile Atapark’ta başladı.

Çeşitli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan ve sportif yaşamı teşvik etmek üzere önemli çalışmalara imza atan Uşak Belediyesi tarafından, geleneksel hale getirilen Kum Voleybolu Turnuvası bu yıl da Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. Sahaya girişlerde sporculara, hakemlere ve görevli personele ateş ölçümü yapılarak el dezenfektanı ile hijyen kuralları sağlandı.

Atapark’ta düzenlenen turnuva 11 gün boyunca nefes kesen mücadelelere sahne olacak.

Farklı yaş gruplarından toplamda 36 Erkek ve 30 bayan sporcunun katılımıyla düzenlenen Kum Voleybolu Turnuvası’nda sporcular ikişerli takımlar halinde mücadele edecek.

Turnuvanın finaliyse Uşak’ın kurtuluş tarihi olan 1 Eylül Salı günü yapılacak ve kazananlara sürpriz ödüller takdim edilecek.

HEDEF SPORLA ANILAN BİR UŞAK

Kurtuluş Haftasının birbirinden özel turnuvalarla dolu dolu geçirilmesini hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Nefes kesen mücadelelerin yaşanacağı turnuvanın sportmence geçmesini temenni ediyor, katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez kurtuluş Mahallesinden Mustafa İlhan Kocaoğlu Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesinden Metin Gömceli Mevlüt Kurtuluş Nusret Kurtuluş İsmail Kurtuluş vefat etmiştir. Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası'nda Kupalar Sahibini Buldu İsmail Kurtuluş Banaz Şaban Köyünden Alaattin Kurtuluş Akmonia Voleybol Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu
uşak uşak belediyesi turnuva mehmet çakın kum voleybolu