Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası'nda Kupalar Sahibini Buldu

3-09-2020

Sporun ve sporcunun destekçisi Uşak Belediyesi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen ve sporseverlerin yoğun ilgisine ev sahipliği yapan Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası tamamlandı.

Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında 22 Ağustos’ta başlayan ve 18 erkek, 15 bayan olmak üzere toplamda 33 takımın ikişerli olarak mücadele ettiği Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası nefes kesen final maçıyla sona erdi.

Atapark’ta düzenlenen ve 11 gün boyunca kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yapan turnuvanın kazanları kupalarını teslim aldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan ödül töreninde Türk Bayrağı açılarak Kurtuluş Mücadelesi’nin kahramanları anıldı.

Bu tarz spor etkinliklerinin, spora teşvik ve özendirme için oldukça önemli olduğunu dile getiren sporcular, turnuvadan duydukları memnuniyeti paylaştı.

İşte dereceye girenler:

Yarışmada bayanlar kategorisinde Ceylin-Ekin Çuhadar üçüncü, Ekin Tezgelen-Zeynep Ünle ikinci, Merve-Melike Özoğul birinci olan isimler oldu.

Erkeklerdeyse Khalid Aqili-Khairullah Amani üçüncü, Azat Yumayev-Hudaynazar Han ikinci, Ferit Kaya-Mehmet Ali Özteke birinci oldu.

İlgili İçerikler: Birol Kurtuluş Ahmet Kurtuluş ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU SINAVA HAZIRLANAN GENÇLER GENÇ KUŞAK İLE MOTİVASYON BULDU KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı ENGELLERİ KALDIRAN TURNUVADA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU Özay Özbulduk KURTULUŞ TİYATRO OYUNU LİSELİ GENÇLERLE BULUŞUYOR
uşak uşak belediyesi kurtuluş mehmet çakın kum voleybolu