​Kuzey Çevre Yolunda Asfaltlama Başladı

2-11-2015

Kuzey Çevre Yolunda Asfaltlama Başladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hergün daha da ilerleyen kuzey çevre yolunda asfalt serim işlemlerini başladıklarını ifade ederken, “Kent içi çevre yollarının yapımını önemsiyoruz” diye konuştu.

Uşak Belediyesi kent içi çevre yollarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kuzey ve güney çevre yollarında pürüzleri teker teker bitiren Belediye son olarak kuzey çevre yolunda önemli bir aşamaya daha geçti. Bu kapsamda kuzey çevre yolunda asfalt serim işlemlerini başlandı. Çalışmalarla Karaağaç Mahallesi 4. Etap TOKİ Konutları’ndan Çokkozlar Deresi mevkisin köprü geçişi ve Aybey 5. Etap TOKİ Konutları bölgesine kadar asfaltlama yapılacak ve kuzey bölgelerinde kaliteli yol sağlanmış olacak. Bu sayede 2015 yılı hedeflerinin içinde yer alan kuzey çevre yolunda bitirilen Ankara Caddesi’nin ardından asfaltlama çalışmalarıyla sona yaklaşılmış olacak.

Bağlantılar bitiyor

“İlimizin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan çevre yolları çalışmalarında ekiplerimiz başarıyla ilerlemektedir” ifadesini kullanan Cahan, kuzey bölgelerinin merakla beklediği kuzey çevre yolunda somut adımlar atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Cahan, “Belediyemiz kentimizin yollarıyla ilgili 2015 yılında ciddi ve başarılı bir çalışma gerçekleştirdi. Ana caddelerde kaliteli ve modern asfaltlarla sağlanan başarımızı kent içi çevre yollarımızdaki çalışmalarımız ile sürdürüyoruz. Kentimizin kuzeyinde de ekiplerimiz hummalı bir şekilde çevre yolunda çalışmalarını devam ettiriyor. Asfalt serimine başladığımız kuzey çevre yolunda Karaağaç Mahallesi 4. Etap TOKİ konutlarından, Aybey Mahallesi 5. Etap TOKİ Konutlarına kadar asfaltlamayı tamamlayacağız. Bu sayede kuzeyde bağlantı daha da kolaylaşacak. Kuzey çevre yolunda son işlemimiz ise 2016 yılında tamamlanacak ve kent içi çevre yolu bağlantılarında sorunumuz kalmayacak” dedi.

Yol sayesinde bölgeler gelişecek

Kuzey bölgelerinin çevre yolunun bitmesiyle daha da gelişeceğine dikkat çeken Cahan şunları kaydetti: “Kent içi çevre yolları ilimizin kuzey bölgelerinin kalkınması için önemli bir aracı olacaktır. Yol geçen bölgeler kalkınacak ve imar açısından gelişecektir. Ayrıca bundan sonraki devlet yatırımlarının da yol güzergahlarında olmasına katkı sağlayacağız. Bu vesileyle kuzey bölgemiz de kalkınacak ve en iyi noktalara gelecektir. Ayrıca kentimizin yeni hastanesi, adliyesi ve yapılacak emniyet müdürlüğüne ulaşım kent merkezine girmeden kolaylıkla sağlanacak”

Logar sıkıntısına son

Kent içi yollarda yapılan çalışmaların son durumu hakkında da bilgi veren Cahan, sürücülerin en çok şikayet ettiği logar kapaklarının verdiği sıkıntıların da sona ereceğini belirtti. Bu konuda da çalışmaların sürdüğünü bildiren Cahan, “Logar kapaklarının konumu nedeniyle asfaltlama çalışmalarının akabinde girinti ve çıkıntı oluşuyordu. Bu durum sürücüler için sıkıntılı bir hal alabiliyordu. Şimdi ekiplerimiz yaptığı çalışma ile logar kapaklarını da yola sıfırlayacak ve bir daha bu sıkıntı yaşanılmayacak” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: Çevreköy Mahallesinden, Halime Öztürk Uşak Merkez Çevre Mahallesi'nden Safinaz Kıvılcım Uşak Belediyesi ile Çevre Dostu Faaliyetler Güç Kazanıyor Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı! Sanata Doyuran Festival Başladı UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ Uşak Merkez Çevreköy Mahallesi Sakinleri'nden Nazmi Keskin Çevreköy Mahallesinden Fatma Kocabıyık Çevreköy'den Kamil Dülger Çevreköy'den Mehmet Kavak
uşak uşak belediyesi nurullah cahan marka şehirler başkan kuzey çevre yolu