​Kuzey Çevre Yolunda Sona Doğru

20-09-2016

Kuzey Çevre Yolunda Sona Doğru

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin trafiğini rahatlatacak olan Kuzey çevre yolunda sona yaklaştıklarını ifade ederken, “Çevre yolumuzun bitmesinin akabinde kentimizin kuzey mahallelerinde gelişim daha da hızlanacak” şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi kentin trafiğinin rahatlaması adına projelerine tam gaz devam ediyor. Kentteki tüm yollarda köklü değişimlere imza atan Belediye, Uşaklılar tarafından takdir kazanıyor. Özellikle kent merkezlerinde yer alan ana caddelerin yeniden düzenlenerek konsept ve modern bir hale getirilmesinin ardından, kent içi çevre yollarının sona erdirilmesi adına başarılı çalışmalara imza atılıyor. Güney çevre yolunda tüm pürüzlerin giderilerek hayata açılmasının ardından kuzey çevre yolu da bitme noktasına geldi.

Yakında bitiyor

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, amaçlarının kent trafiğini ve gelişimini çevre yollarının bitirilmesiyle olumlu yönde değiştirmek olduğunu kaydetti. “Kuzey çevre yolumuz bu nedenle önem arz eden projelerimizin arasında yerini almıştır” diyen Cahan, “Kentimizin her yönüyle gelişmesi adına her mahallede hummalı bir çalışma içindeyiz. Büyük projelerimizle kentimizin imajını ve kaderini değiştirmek için çaba veriyoruz. Diğer yandan ilimizin kanayan yaralarına da merhem oluyoruz. Görev süremizin yarısına bile gelmemişken, Uşak’ın belki de en çok şikayet ettiği konulardan trafik sorunun yok etme aşamasına getirdik. Bu aşamaya gelmek içinse cesaretli kararlar aldık. Yol ile ilgili önem verdiğimiz çalışmalardan birisi de kuzey çevre yoluydu. Güneyde bitirdiğimiz çevre yolu çalışmalarının kuzeyde de bitmesi için bu yıl önemli bir çalışma yaptık. Bunun meyvelerini ise kuzey çevre yolunu bitirme aşamasına getirmekle almaktayız” ifadesini kullandı.

Mahallerin gelişimine etki

Kuzey çevre yolunun kuzeyde yer alan mahallelerinin gelişimini de etkileyeceğini anlatan Cahan, “Kuzey çevre yolunun ilimizin mahallelerine de önemli bir katkı verecek. Her mahallemizin aynı güzellikte ve değerde olması hedefiyle çıktığımız yolda kentimizin güneyi gibi kuzeyinin de gelişmesini hedefliyorduk. Bu nedenle kuzey çevre yolu önem arz etmektedir. Yolumuzun tamamen bitmesiyle mahallelerimizde yapılaşma konusunda gelişeceğini biliyoruz. Bunun yanında yolumuz kuzey mahallelerinin imar değerlerini de arttıracaktır. Bunun yanında yapacağımız yeni projelerle kuzey mahallelerimizin istenilen düzeye gelmesine etki edeceğiz”

İlgili İçerikler: Ayşe Doğrul Hacer Doğru UŞAK KARAAĞAÇ MAHALLESİ MAHALLE KONAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE TATAMİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNE MEZAR HASIRI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HALI SAHADA KULLANILMAK ÜZERE SKORBOARD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU BUZ MAKİNESİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE CESET TORBASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU YAZ OKULU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ BELEDİYEMİZ HALI SAHADA KULLANILMAK ÜZERE PLYWOOD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir kuzey çevre yolu değişim ve gelişim