​Kuzey Çevre Yolunda Sorunlar Aşılıyor

18-03-2016

Kuzey Çevre Yolunda Sorunlar Aşılıyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin trafiğinin rahatlamasında etkili olacak ve kentin gelişimine önemli katkı sağlayacak kent içi çevre yollarında büyük aşama kaydettiklerini belirtirken, “Kuzey çevre yolunda yol üzerinde kalan binaların yıkımına başladık. Bu yolumuz kısa sürede hizmete açılacak” dedi.

Uşak Belediyesi kent içi çevre yollarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şehrin gelişimine ve trafiğine etki, edecek projede güney çevre yolu gibi kuzey çevre yolunda da mesafeler kat ediliyor. Son olarak güney çevre yolunun hastane bağlantısı bitirilme noktasına gelirken, kuzey çevre yolunda da yol üzerinde kalan binaların yıkımına başlandı. Binaların yıkımının akabindeyse çalışmalara hız verilerek kuzey mahallelerin hastaneye ve güneye bağlanması sağlanacak.

Yıkımlar yapılıyor

“Uşak’ın kent içi çevre yollarının bitmesi adına elimizden gelen çabayı veriyoruz” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin her anlamda gelişimine önem veren bir yapıda çalışmalarımız devam etmektedir. İlimizin projelerinin hayat bulması ve ilerlemesi için tüm ekiplerimiz çalışmaktadır. Projelerimizin içinde kent içi çevre yollarının bitmesi de yer almaktadır. Bu konuda 2016 yılına hızlı başladık. Şu anda güneyi hastaneye bağladık. Yolumuz son derece modern olmakla birlikte güney mahalleleri için büyük kolaylık sağlayacak. Kuzey mahalleleri için de engelleri aşmak üzereyiz. Konuyla ilgili sıkıntı arz eden binaları yıkıma başladık. Kısa sürede bu çalışmayı da bitireceğiz” dedi.

Kentimizin gelişimine etki edecek

Çevre yollarının bitmesinin kentin gelişimine de olumlu etkilerinin olacağına işaret eden Cahan, “Çevre yollarının geçtiği bölgelerin gelişimleri de hızlanacak. Şu an güney çevre yolunda yeni yapılanmaları görüyoruz. Aynı şekilde kuzey çevre yolunun bitmesinin akabinde kuzey mahallelerimiz imar açısından en iyi noktalara gelecek ve gelişimiyle cazibe alanları oluşacak” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ VE ÇEVRECİ VATANDAŞLAR KİRLİLİĞE DUR DEDİ 2020 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergileri son ödeme günü 01.06.2020 Pazartesi'dir. Çevreköy/ Mehmet ER Çevreköyden Ahmet Yıldırım ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar Çevre Mahallesi 45. Bölge Tapu Tağıtımı İlanı Uşak Belediyesinden Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi Duyurusu ÇEVRECİ GÖNÜLLERE BELEDİYE DESTEĞİ UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
yıkım uşak belediyesi nurullah cahan belediye kuzey çevre yolu çalışmalar kent içi çevre yolu