Lider UTAŞ Uşakspor Sahadan 3 Puanla Ayrıldı

11-02-2018

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup ekiplerinden UTAŞ Uşakspor ligdeki en yakın rakiplerinden Çorum Belediyespor’u 4-3 mağlup etti. Bol gollü ve çekişmeli geçen maçla ev sahibi ekip puanını 44’e yükseltti.

Yoluna 13 galibiyet, 5 beraberlik ve yalnızca 3 mağlubiyetle devam eden UTAŞ Uşakspor ligin ikinci yarısında da yükselişini sürdürüyor. Grubunun lideri Uşakspor 2. sıradaki rakibi Çorum Belediyespor’u konuk etti.

Aldığı galibiyetle en yakın rakibine 7 puan fark atan kırmızı siyahlılar, konuk ettiği Çorum Belediyespor karşısında dakika 18’de Şemsettin Ender Kılıç, 44’te Tayfun Emre Yılmaz, 61’de Ekrem Sütçü ve  84’te Şahin Fıstıkçı’nın ayağından bulduğu gollerle sahadan 4-3 galip ayrıldı. Konuk ekip adınaysa dakika 15’te Akın Karaaslan, 53’te Abuzer Toplu ve 90+5’te Doğan Can Davas’ın kaydettiği goller takımları adına galibiyete uzanmalarına yeterli olmadı.

Uşak Bireylül Stadında oynanan ve olumsuz hava koşullarına rağmen yoğun bir seyirci desteğini arkasına alarak galibiyet serisini 2 maça çıkardı.

“Yolun Sonu 2. Lig”

Kazanmak için kıyasıya bir mücadelenin sergilendiği maçın ardınan konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, futbol tarihinin kentte yeniden yazıldığını vurguladı.

Uşak’taki spor heyecanına değinen Başkan Cahan, “Her maçımızda görüyoruz ki tek yürek olarak bütün Uşak sahaya çıkıyoruz. Bu inanç ve bu azim ile daha iyi sonuçlar alınacağından kuşkumuz yok. Takımımıza, teknik kadromuza, en önemlisi de desteğini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimize ikinci bir kupayı daha kaldırmak, şampiyonluğu halkımıza armağan etmek istiyoruz.” dedi.

Sporun her anlamda kente değer katması, sağlıklı ve spor ahlakıyla bütünleşmiş nesillerin yetiştirilmesi adına çalışmalar yapıldığını belirtti.

Kulüp Başkanı Ali Rıza Çümen ise, sahaya her çıkışlarında şehre kupa kazandırma hedefini oyunla bütünleştirdiklerini kaydetti. Güzel sonuçların alınması için arka planda ciddi emeklerin sarf edildiğini aktardı. Utaş Uşakspor ligdeki bir sonraki maçını ise 14 Şubat Çarşamba günü deplasmada karşılaşacağı Elaziz Belediyespor müsabakasıyla sürdürecek.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ UTAŞ UŞAKSPOR'A TAZE KAN UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI İMZALAR ATILDI, UTAŞLI İŞÇİLER MUTLU SONA ULAŞTI Belediyemiz Yönetim Kadrosundan İki İsim Görevinden Ayrıldı Utaş Uşakspor Yeniden 2.Lig'de UTAŞ Uşakspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor şampiyon galibiyet lider çorumspor 3. lig