MACERANIN KALBİ BUNDAN BÖYLE ULUBEY'DE ATACAK

3-12-2021

Macera parkı nefesleri kesmeye hazır

Heyecan dolu macera parkı hizmete girdi

77 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın en büyük ikinci kanyonuna ev sahipliği yapan Ulubey, bundan böyle sadece turizmin değil maceranın da merkezi olacak.

Her yaştan vatandaşa hitap edecek olan ve büyük bir yatırımla inşa edilen Macera Parkı, heyecan ve adrenalin isteyenlerin yeni adresi olmaya hazır. Bölge halkına hizmet etmenin yanı sıra, Ulubey Kanyonu’nun aktivitesini artırmak, şehrin turistik canlılığını geliştirmek amacıyla hazırlanan Macera Parkı, Zafer Kalkınma Ajansı ve Ulubey Belediyesi ortaklığında kuruldu.60 bin metrekarelik çamlık mesire alanında kurulan ve yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alana oturan macera parkı, cam seyir terasına 500 metrelik bir mesafede bulunuyor.

Her Parkurda Ayrı Bir Heyecan Var

Özellikle gençlerin ve çocukların uğrak noktası haline gelmesi beklenen Macera Parkı’nda; muhteşem kanyon manzarasını havadan izleme fırsatı sunan 220 metre uzunluğundaki Zipline parkuru bulunuyor. Nefesleri kesen 13 metrelik dev salıncağın yer aldığı parkta, profesyonel tırmanma duvarı ve atlama kuleleri yer alıyor. Park içerisinde ayrıca çocukların doyasıya eğleneceği salto trambolin ve heyecan dolu etkinlik alanlarıyla survivor parkuruda bulunuyor. Bisiklet kullanıcılarının da düşünüldüğü proje kapsamında 30 adet bisiklet temin edilerek safari parkuru da oluşturuldu.

Başkan Koçlu Herkesi Heyecana Davet Etti

Bu büyük yatırımın şehre kazandırılmasına öncülük eden Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, gençlerle birlikte düzenledikleri bisiklet turunun ardından Ulubey Kanyonu’na giderek Macera Parkı’nı ziyaret etti. Ulubey Kanyonu sene boyunca yerli ve yabancı birçok turisti ağırladığını belirten Koçlu; macera parkının açılmasıyla birlikte bu sayıda ciddi bir artış beklediklerini ifade etti. Özellikle gençlerin ve çocukların bu tip eğlence alanlarına ilgi gösterdiğini, bu yüzden bu güzel hizmeti şehre kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Koçlu; adrenalini seven ve ekstrem sporlara ilgi duyan herkesi muhteşem bir deneyim için macera parka davet etti.

Gençler Parkta Doyasıya Eğlendi

Başkan Koçlu ile birlikte parka gelen gençler ve çocuklar her bir parkurda ayrı ayrı doyasıya eğlendi. Özellikle kanyon üzerinde bulunan zipline parkurunda büyük heyecan yaşayan gençler, kanyonun iki ucunda bulunan kulelerden çelik halatlar eşliğinde karşıya geçmenin heyecanını tattı. Nefes kesen yükseklikteki dev salıncağa binen ve atlama kulelerinde eğlenen gençler, adrenalin dolu tüm parkurları keyifle gezdi. Özellikle Başkan Koçlu’ya ve macera parkının kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan gençler, böyle büyük bir yatırımın Uşak’ta ve Ulubey’de bulunmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade etti.

İlgili İçerikler: ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELERİN AÇILIŞ MÜJDESİ GELDİ UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELER BİR BİR YÜKSELİYOR Genç Kuşak Yaz Okulu Tatilin Neşesine Neşe Katacak GENÇ KUŞAK DOĞANIN KALBİNDE Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık Tablosu Yeniden Can Buldu Cahan," Uşak Uşak Olalı Böyle Bir Gece Görmedi"
uşak uşak belediyesi mehmet çakın ulubey kanyonu macera parkı