​Mahalle İftarlarında On Binlerle Buluşuldu

1-07-2016

Mahalle İftarlarında On Binlerle Buluşuldu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan ayının ruhuna uygun olarak On binlerce Uşaklı vatandaş ile tüm mahallelerde iftarlarda buluştuklarını belirtirken, “Bir çorbaya hep birlikte kaşık sallamaktan dolayı her zaman mutlu olduk” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi Ramazan ayının başlaması nedeniyle mahalle iftarlarıyla Uşaklılar ile buluştu. Bütün mahallelerde düzenlenen iftar organizasyonları ile birlik ve beraberlik içinde oruçlar açıldı. İftarlara Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve ailesi de katıldı. Belediye birim müdürlerinin de yer aldığı iftarlarda vatandaşların istekleri de dinlenerek hemen çözüm üretildi.

En büyük mutluluk

“Hemşehrilerimizle birlik böyle güzel bir ayı idrak etmiş olmak bizler  için en büyük hediyedir” diye konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Mübarek Ramazan ayına ulaşmaktan dolayı tüm İslam aleminde olduğu gibi bizde büyük bir heyecan yaşadık. Bu güzel ayı en güzel şekilde idrak etmek için tüm planlamalarımızı yaptık. Eski Ramazan ayları tadında bir ayı kentimize armağan ettik. Ayrıca manevi atmosferi birlikte tatmak için her mahallede iftarlar düzenledik. İftarlarımızda on binlerce hemşehrimizle aynı çorbaya kaşık salladık” dedi.

Onların içinde olmaya devam edeceğiz

İftarlarda Uşaklı vatandaşların kendilerini aralarında görmekten mutluluk duyduğunu aktaran Cahan, “Hemşehrilerimiz Belediye Başkanlarını her daim yanlarında görmekten dolayı mutlu oldular. İftarlarımızda vatandaşlarımızda hasbihal etme imkanına sahip olduk. Bu sayede kente dair beklentileri de öğrenmiş olduk. Biz bundan sonra da vatandaşlarımızın arasında olmaya devam edeceğiz. kentimizi hep birlikte elele yönetmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Karaağaç ​Mahallesi'nden Ayşe Aydoğan Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Binlerle Anıldı ​Yağmur Altında Binlerle İftar Gerçekleşti ​Cahan, "Ramazan Ayında Yine On Binlerle Beraberiz" İftarlarda binler ile buluşuldu
uşak belediyesi nurullah cahan Ramazan ayı Mahalle iftarları buluşmalar