​Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Çalışmalara Hız Verildi

2-07-2015

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Çalışmalara Hız Verildi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin bazı kısımlarında alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile bölgeye ivme kazandıracaklarını kaydetti. Cahan, “Özellikle mahallede yeni yapılaşmanın olduğu alanlar ve okullarımızın bulunduğu bölgeler daha güzel olacak” dedi.

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında yaptığı çalışmaların yanında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde de çalışmalarına hız verdi. Bu bağlamda mahallede kanalizasyon ve yeni yol yapımı çalışmaları sürüyor.

Bölge ivme kazanacak

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallenin yapılan çalışmalar ile daha güzel bir hale geleceğini kaydetti. Bölgede yollar ile ilgili sıkıntı olduğunu gördüklerini vurgulayan Cahan, “ Burada özellikle daha önce imar yolları olmasına rağmen, yolların açılmadığını gördük. Ayrıca yeni kırk metrelik yol çalışmalarımız gibi ana arter çalışmalarımız da bölgeden geçiyordu. Burayı  çalışmalar neticesinde alt yapısı ve yolları ile birlikte hizmete sokacağız. Yapacağımız çalışma Malkoçoğlu Okulumuzun öğrencilerinin de okula rahatça gelmelerini sağlayacak. Ayrıca çözülemeyen bu sorunu bitirmekle beraber mahallemizin gece kondu görünümünden çıkmasını da sağlayacağız. Bölgede daha sonra sosyal alanlar için çalışmaları yapılacak. Halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğu anlayışı ile projelerimize devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Bölgedeki vatandaşların taleplerini dikkate almayı sürdüreceklerini aktaran Cahan, bu sayede daha yaşanılabilir bir mahalleye ortak akıl ile varacaklarını dile getirdi.

Mahallelerde kanalizasyon çalışmaları sürüyor

Kentte devam eden kanalizasyon çalışmaları konusunda da bilgi veren Cahan, bu konuda sorunları tespit ettiklerini söyledi. Cahan, “Belediyemiz 2015 yılı altyapı programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Aybey Mahallesi ve Dikilitaş Mahallesi gibi kanalizasyon arızalarının sık olduğu bölgelerde yeni hat döşenmesi yapım işine başladı. Bu konuda ilk adımı ise  Mehmet Akif  Ersoy Mahallemizden başlamak suretiyle attık. Bu iş kapsamında 5 bin metre kanal hattı ve bin adet parsel bağlantısı yapacağız” dedi.

İlgili İçerikler: Burcu Gezersoy Mürüvvet Ersoy Uşak Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nden Ramazan Aydın Mehmet Akif Ersoy Mahallesinden, Mehmet Taşkın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sakinlerinden, Hüseyin Akgün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sakinlerinden, Alime Özkan Mehmet Ali Ersoy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sakinlerinden Ümit Türk Osman Oğuz Ersoy İbahat Ersoy
Mehmet akif ersoy mahallesi alt yapı ve üst yapı