MERKEZ TAKSİ DURAĞINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

25-02-2019

Yolların Emektarlarından Başkan Cahan’a Teşekkür ZiyaretiMerkez Taksi Durağı Başkanı Ozan Türkmenoğlu ve durak çalışanları Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Cahan’ın taksi durağına ve şoförlere sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Mesai kavramı gözetmeyerek Uşaklılara hizmet veren Merkez Taksi Durağı çalışanları, Başkan Cahan’ı makamında ziyaret ederek 5 yıl boyunca kendilerine ve Uşak’a verdiği desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular. Yolların emektarları, Uşak’ın çehresini değiştiren projelere imza atan Başkan Cahan’a hayata geçirdiği yol çalışmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Gerçekleştirilen ziyarete, Merkez Taksi Durağı Başkanı Ozan Türkmenoğlu ve taksi durağı çalışanları ile Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit katıldı.

Usluer: “Başkanımız Sayesinde Uşak’ımız ‘İlkler Şehri’ Tanımına Yakışır Hale Geldi”

Merkez Taksi Durağı çalışanı Ali Usluer, Başkan Cahan’a kendilerine yaptığı taksi durağı için teşekkür etmek istediklerini belirtti. Usluer, Başkan Cahan’ın Uşak için çalışmalarına değinerek şunları aktardı: “Bizler mesleğimiz gereği Uşak’ı sürekli geziyoruz ve Uşak’ın her noktasını görüyoruz. Başkanımız harika işlere imza attı. Şehrimizin yolları ‘İlkler Şehri’ tanımına yakışacak şekilde güvenli ve modern forma kavuştu. Ulaşım rahatlatılarak trafik sıkışıklığı sona erdirildi. Şehir dışından gelen vatandaşlarımız bile Uşak’taki değişimin farkında. Başkanımızın da dediği gibi artık Uşak gelip geçilen değil, fark edilen bir şehir” diyerek Başkan Cahan’a ve ekibine kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret durak çalışanlarının Başkan Cahan’a çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: Merkez Göğem Köyü'nden Cahide Özkan Merkez Zahman Köy'ünden Meryem Bütün Merkez İlyaslı Köyü'nden Ramazan Açıkgöz Uşak Merkez Kalfa Mahallesi'nden Emine Balaban Usak Merkez Akbulak Köyü'nden Ayşe Seçer GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesinden Serdar Besci Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Sefa Çam Merkez Güre Köyü'nden Alime Demir Merkez Paşacıoğlu Köyün'nden Zafer Çelik
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret merkez taksi