Minikler Başkan Cahan ile Görüşmek İçin Nota Yüklendi

1-03-2018

Dora Yabancı Dil Kursu öğretmeni Nurseren Şimşek öğrencileri teşvik etmek amacıyla yüksek puan almaları halinde Başkan Cahan ile görüştürme sözü verdi. Verilen söz sınav kağıtlarında etkisini gösterdi. Her biri 100 üzerinden 90 puanı geçen minikler bugün Başkan Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Dora Yabancı Dil Kursunun miniklerini konuk eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yüksek puan alan minik misafirini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Eğitimde kalitenin artması adına Uşak Belediyesi’nin üzerine düşen görevleri layığı ile yapmaya devam edeceğini ifade eden Cahan, “Öğrencilerimizin bizimle görüşmek gibi bir talepleri olmuş. Değerli öğretmenimiz de yüksek puan alan miniklerimizi bizimle buluşturma sözü vermiş. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bir araya gelmek, onların başarısını paylaşmak bizleri de memnun etti.” dedi.

Öğrencilerden Ümit, iade-i ziyaret sözü veren Başkan Nurullah Cahan’a, “Arkadaşlarım adına da çok teşekkür ediyorum. Biz sizi çok seviyoruz. Öğretmenimiz 90’ın üzerinde alırsak sizinle görüştürmeye söz vermişti ve sözünü tuttu. Ona da arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyoruz.” diye konuştu. Hep bir ağızdan sevgilerini dile getiren Dora Yabancı Dil Kursu’nun minikleri daha sonra Başkan Cahan’a sarıldı.

Başkan Cahan da bu sevgi gösterisine kayıtsız kalmayarak miniklere, “Biz de sizleri çok seviyoruz, İnşallah bizler de sizlere iade-i ziyarete geleceğiz. Başarılarınız daim olsun.” ifadelerine yer verdi.

İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan hediye dora yabancı dil kursu not sevgi seli