​Murat Bey Uşak Sportif Kaptanla Nikah Tazeledi

24-06-2016

Muratbey Uşak Sportif Kaptanla Nikah Tazeledi

Cahan, “Basket Takımımıza Sahip Çıkıyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Muratbey Uşak Basketbol Takımı Kaptanı Mesut Ademoğlu ile yeniden imzalanan sözleşme töreninde yaptığı açıklamada “Basketbol takımımızın en iyi yerlere gelmesi için destek verdik ve desteklerimiz sürecek” dedi.

Muratbey Uşak Basketbol Takımı’nda Kaptan Mesut Ademoğlu ile yeniden sözleşme imzalanarak tekrar nikah kıyıldı. Uşak Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Sportif Takımı Kulüp Başkanı Ömer Özden, Uşak Sportif Basketbol Takımı Antrenörü Ozan Bulkaz, Takım genel Menajeri Fatihhan Erdoğan ve yöneticiler katıldı.

Aracı olmaktan mutluyuz

İmza töreninde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “bu transferin yapılmasında aracı olmaktan dolayı mutluyuz” ifadesini kullandı. Cahan, “İlimizi Spor Toto Basketbol Ligi’nde başarıyla temsil eden takımımız kentimizin gururu olmaya devam ediyor. Köklü ve büyük takımlara kök söktüren takımımıza ne yapsak azdır. Bu kapsamda takımımıza desteklerimizi esirgemiyoruz. Gerek maddi gerekse manevi olara yanında olduğumuz takımımızda, bugün güzel bir olaya daha şahitlik yapıyoruz. Takımımızı kaptanlığını başarıyla yapan Mesut Ademoğlu’nun sözleşme imzalanmasında bizler de aracı olduk. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

En iyi şekilde temsil edecekler

Takımın Avrupa’da basketbolda Şampiyonlar Ligi’nde Uşak’ı temsil edeceğine dikkat çeken Cahan, “İlimiz bu Avrupa’da basketbol sayesinde yine ismini duyuracaktır. Bize bu gururu yaşatan takımımızın yanında olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Gelecek sezonda şampiyonluk adına yapılması gerekenleri kurum olarak yerine getireceğiz. Bu düşüncelerle takımımıza tekrar başarılar diliyoruz” diye konuştu

Son Düzenlemeler: 24 Haziran, 2016
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK