Muratbey Uşak'ın Yeni Sezon Kaptanı Belli Oldu

20-06-2017

Sezona bomba transferlerle giren Muratbey Uşak yeni kaptanını renklerine bağladı.

Muratbey Uşak 2017-2018 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Birbirinden önemli yerli ve yabancı basketbolcuları renklerine katan kırmızı siyahlı ekip, uzun yıllar Türk Telekom ve son olaraksa Büyükçekmece Basketbol forması giyen Mutlu Akpınar ile anlaştı.

Basketbol Süper Ligi'nde 400 maç barajını geçen 34 yaşında ve 2 metre boyundaki uzun forvet oyuncusu takımda bu sezon kaptan olarak görev alacak.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın makam odasında gerçekleştirilen imza töreninde tecrübeli oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Törene Başkan Nurullah Cahan'ın yanı sıra UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, Başantrenör Ozan Bulkaz ve Muratbey Uşak Genel Menejeri Fatihhan Erdoğan katıldı.

Burada açıklamada bulunan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kaliteli bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Cahan, "Takımımızın yeni kadrosu başarının sinyallerini veriyor. İnanmışlığın, azmin ve bilginin birleşimiyle ortaya çıkan takımımızla İnşallah sezonu en iyi noktada tamamlayacağız. Oluşturulan kadromuzdaki birbirinden değerli oyuncularımızla basketbolda bambaşka bir seyir keyfi yaşatacağız." dedi.

Son Düzenlemeler: 20 Haziran, 2017
İlgili İçerikler: Fatma Yeni 2022 YILI KURBAN SATIŞ NOKTALARI BELLİ OLDU Raketler Çarpıştı Kazanan Dostluk Oldu Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ Yeniköy köyünden Ayşe Çelik Yenişehir Köyünden Mehmet Aktaş UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ENERJİ ALANINDA YENİLİKÇİ YATIRIM KALPLER YENİDEN BİR ARADA, GÖNÜL BULUŞMALARI BAŞLADI! GÖNÜLLERE DOKUNAN PROJE YENİ AŞEVİ EL BİRLİĞİYLE YÜKSELECEK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basketbol muratbey uşak