​Öğrencilerimiz Yazı En Güzel Şekilde Değerlendirdi

23-08-2016

Öğrencilerimiz Yazı En Güzel Şekilde Değerlendirdi

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, öğrencilerin yaz dönemini en iyi şekilde geçirmeleri için açtıkları kurslarda 1 000 civarında öğrencinin faydalandığını anlatırken, çocukların spora teşvik edildiğine dikkat çekti.

Uşak Belediyesi öğrencilerin yaz tatilinin başlamasıyla beraber açtığı yaz spor kurslarında başarı sağladı. İkiye ayrılarak yapılan kurslarda futbol, tenis, yüzme ve karate branşlarında eğitim verildi. 3 ay boyunca 1 000 öğrencinin eğitim aldığı kurslarda öğrencilerin gelişimine etki edildi. Kursların gelecek dönemlerde de devam edeceği belirtildi.

Tatili en güzel şekilde değerlendirdiler

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, spor kurslarında başarılı olduklarını belirtti. Uludağ, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sporu seven bir yapıda olmasını istiyoruz. Sağlam kafanın sağlam vücutta olacağının bilinciyle küçük yaştan çocuklarımıza spor bilincini aşılamak için çalışıyoruz. Özellikle yaz mevsiminin tatil olması hasebiyle fırsat olduğunu biliyoruz. Bu nedenle çocuklarımıza sporla dolu dolu kurslar hazırlıyoruz. Bu yaz tatilinde de bu bağlamda başarılı kurslar verdik. Futbol, tenis, yüzme ve karate branşlarında toplam 1 000 öğrencimize kurs verdik” dedi.

Gelişimlerine olumlu katkı

Kurslarda öğrencilerin spora daha yatkın bir hale geldiğine vurgu yapan Uludağ, “Sporu seven yeni neslin birçok kötülükten uzak kalacağını biliyoruz. Bu nedenle spora teşvik ediyoruz. Ayrıca ilimizin sporda yeteneklerini de kurslarımızla keşfediyoruz. Bir nevi sporumuzun geleceğini bu sayede yatırım yapıyoruz. Yakın zamanda kış aylarında da sporda projeler yaparak yeni nesle katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: Merkez Çamyazı Köyü'nden Yaşar Akyar Ali Huyugüzel Banaz Yazıtepe Köyünden Kamil Yaz Banaz Yazıtepe Köyünden Emine Arslan Melike Güzelsoy Hasan Güzelyurt Salim Güzel Edip Güzel Uşak Banaz Yazıtepe Köyünden Fatma Yağcı Lütfü Adıgüzel
uşak belediyesi hakan uludağ öğrenci belediye başkan yardımcısı yaz kursları