​Otogar Battı Çıktı Projesi'nin Bitmesine Sayılı Günler Kaldı

1910
14-07-2016

Otogar Battı Çıktı Projesi’nin Bitmesine Sayılı Günler Kaldı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent trafiğine olumlu etkisi olacak Otogar Battı Çıktı Projesi’nde sona gelindiğini ifade ederken, “Projemizin hayata geçmesi için sayılı günler kaldı. Akabinde Stat Battı Çıktı Projesi başlayacak” dedi.

Uşak Belediyesi kentin sorunlarını kökten yok etmek adına çalışmalarına devam ediyor. Her mahallede Belediye çalışmaları devam etmekle birlikte kentet yaşayan vatandaşların şikayetleri de anından değerlendirilerek projeler üretiliyor. Öte yandan kentin en büyük sorunları arasında yer alan trafik sıkışıklığı problemi için de kalıcı çözümler üretiliyor. Uşak’taki ana cadde ve yolları sil baştan düzenleyen Belediye İzmir – Ankara karayolunda da sıkışıklığı azaltacak çalışmalarda son hızla ilerliyor. Bu bağlamda Otogar mevkisinde başlanan Battı Çıktı Projesi’nin bitmesine sayılı günler kaldı. Projenin bitmesinin akabinde ise Stat Kavşağı’nda Battı Çıktı Projesi için çalışmalara başlanacak.

Uzun vadeli projeler

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimiz için uzun vadeli düşünüyor ayakları yere basan projelere imza atıyoruz” dedi. Otogar Battı Çıktı Projesi’nin kentin ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Cahan, “İlimiz gelişen bir kent olmakla birlikte yaşanabilir bir şehir olması adına değişimi de yaşamalıydı. Kabuğunu kıran bir Uşak için biz de yönetim olarak gerekli adımları atmaya karar verdik. Kentimizin uzun soluklu ihtiyaç hissedilen projeleri konusunda somut adımlar attık. Bunlardan birisi de Otogar Battı Çıktı Projesidir. Projemiz hergün on binlerce aracın şehirler arası geçiş yaptığı İzmir Ankara Yolu’nun şehir içi trafikle kesişmesinden kaynaklı tüm sorunları yok edecek bir çalışmadır. Yakın zamanda projemizi bitirerek açacağız” ifadesini kullandı.

Stat battı çıktı projesi başlıyor

Cahan akabinde ise Stat Kavşağı’nda Battı Çıktı Projesi’nin başlayacağını da müjdelerken, “Otogar Battı Çıktı Kavşağı’nın bitmesinin akabinde Stat civarında da aynı şekilde battı çıktı yapacağız. Bu projeyi de kısa sürede bitireceğiz. Çalışmaların sona ermesinin ardından şehir trafiği daha akıcı olacak. uzun vadeden iki farklı kavşakta iki yeni battı çıktı çalışmasıyla trafikte uzun yılları sıkışıklık ve kazaların konuşulmasının önüne geçmiş olacağız”

Yayaları da düşündük

Araç trafiği gibi yayaları da düşünen bir yapıda çalışmaların olduğunu sözlerine ekleye Cahan, “Yol üzerinde yayalarımız için farklı bölgelerde yapacağımız modern üst geçitler, yayalarımıza büyük kolaylık sağlayacak” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: 03/02/2020 tarih 60 ve 61 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 03/02/2020 tarih 58 ve 59 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 03/02/2020 tarih 56 ve 57 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 02/01/2020 tarih 23 ve 24 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 02/01/2020 tarih 42 ve 43 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği ve İlave İmar Planı 02/01/2020 tarih 15 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 02/01/2020 tarih 22 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 02/01/2020 tarih 20 ve 21 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 02/01/2020 tarih 16 ve 17 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 02/01/2020 tarih 18 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği
nurullah cahan Proje çalışmalar otogar battı çıktı sona doğru uşak beleidyesi