Özdağ, "Uşak AK Belediyecilik ile Günden Güne Gelişiyor"

27-10-2015

Özdağ, “Uşak AK Belediyecilik ile Günden Güne Gelişiyor”

Uşak’ta bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç Dr. Selçuk Özdağ, Uşak’ın AK Parti belediyeciliği ile en iyi noktalara geleceğini söyledi. Özdağ, “Belediyemiz seçimlerden sonra  daha çok şaha kalkacak ve Uşak modern bir kent olma yolunda ilerleyecektir” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç Dr. Selçuk Özdağ bir dizi ziyaret için Uşak’a geldi. Ziyaretlerine Banaz Belediyesi ile başlayan Özdağ daha sonra Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde bir tekstil fabrikasına gitti. Özdağ’ın buradan sonraki ziyareti ise Uşak Belediyesi oldu. Genel Başkan Yardımcısı Özdağ’a ziyaretlerinde AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti Uşak Milletvekili Adayları Alim Tunç ve Hüseyin Keskin, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve AK Parti il teşkilatı eşlik etti.

Hükümetimizin desteğiyle mesafeler aldık

Uşak Belediyesi ziyaretinde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentte bugüne kadar hükümetimizin destekleriyle bütün projelerimizde mesafeler kat ettik” ifadesini kullandı.

Cahan, kısa sürede Uşak’ta değişimi hissettirecek çalışmalara imza attıklarını belirtirken şunları kaydetti: “Uşak’ta Belediyemiz her anlamda çalışıyor. Kentimizin marka değerini arttırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Göreve gelmemizden bu yana kentimizi yenileme çalışmalarına hemen başladık. Bunun ilkini ise Kentsel Dönüşüm projesiyle başladık. 430 bin metrekarede yeni şehrin, yeni merkezini ortaya çıkaracağız. Projemiz 2016 yılında sona erecek ve ilimize toplam 450 milyon TL bir yatırım girmiş olacak. Projemizin sayesinde ilimizin ufkunu ve kaderini değiştireceğiz. Bunun yanında Kent Park ve Dokuzsele Deresi Islah Projeleri ilimizin gelişimine olumlu katkı sağlayacak. Ayrıca belediyeciliğimizde sosyal sorumluluk projelerinden kültürüne sahip olan kent olma özelliğine kadar birçok konuda ilerleyecek. Bütün projelerimizde devletimizin ve hükümetimizin destekleriyle ilerleme kaydettik. Bundan sonra da istikrarın tek başına iktidar olmasıyla kazanımlarımız devam edecek”

Uşak Gelişiyor

Uşak’taki değişimi çıplak gözle görebildiklerine değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Do. Dr. Selçuk Özdağ ise, “Değişimde AK Belediyeciliğin faktörü çok büyüktür” dedi.

Özdağ, ”Uşak’ta belediyecilik anlamında güzel çalışmaların olduğunu gördük. Uşak Belediyesi Nurullah Cahan Başkanımız ile AK Belediyecilik ile tanışmıştır. Bugün kent ziyaretimde Başkanımızın bahsettiği projelerden bazılarını canlı gözle görme imkanına sahip oldum. Özellikle Kentsel Dönüşüm Projesinin ne kadar güzel ilerlediğini ve kente katacağı havayı hissettim. Uşak il olma yılı 1953’ten bu yana birçok konuda kendinden söz ettirmiştir. Bugün de bu ilerleme hala devam etmektedir. Kentten geçecek hızlı tren projesi gibi projeler kentin önünü açacaktır. Hükümetimizin ve yerelde Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın ortaklığında güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Başkanımız genç ve ufku açık bir başkandır. İnanıyoruz ki kendisi alt yapısıyla üst yapısıyla, kültürel ve sosyal projeleriyle Uşak’a kazandıracaktır. Kendisi bu kubbede hoş bir seda bırakacak ve yaptığı işler ile unutulmayacaktır. Bizleri ağırladığı için Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Yaklaşan 1 Kasım 2015 seçimlerine de değinen Özdağ, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin istikrar ve itibar kazandığını ve istikrarın 1 Kasım ‘dan sonra da devam edeceğini dile getirdi.

Ödünç oyları bize verin

"Siyasi, ekonomik istikrarın sürmesi için AK Parti'ye oy istiyorum" diyen Özdağ,  sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seçimlerin ardından yaşananlar ortada. Paramız çok ciddi değer kaybetti. İstikrar için, ekonomi için ben milletimizden oy istiyorum. Hatta bazılarından ödünç oy istiyorum. Son seçimde yüzde 41 oy almıştık, Saadet Partililerden, Büyük Birlik Partililerden oy istiyorum. Çünkü bu ittifakta yüzde 2.2 oy almıştı. Şimdi bu ittifaka oy verenlere diyorum ki AK Parti sizin de yuvanız, gelin burada beraber hizmet edelim. Partilerinizden vazgeçemiyorsanız bu seçimde ödünç olarak bize oy verin diyorum" dedi.

"Bahçeli'nin yapmadığı koalisyonu sandıkta yapalım"

7 Haziran seçiminin ardından ortaya çıkan tabloyu ve koalisyon arayışlarını değerlendiren Özdağ, Milliyetçi Hareket Partisi'ni destekleyenlere şöyle seslendi:

"Devlet Bahçeli'nin olumsuz tutumlarından etkilenen milliyetçilere gelin AK Parti'ye oy verin diyorum, milliyetçilere Bahçeli'nin yapmadığı koalisyonu sandıkta birlikte yapalım diyorum. Birileri nasıl HDP'de birleşiyorsa, sizde gelin AK parti'de birleşin. Türkiye'de yerli ve milli olmayan sosyalistler, Marksistler son seçimde HDP ye oy verdi, bu seçimde yerli ve mili solculardan AK Parti'ye oy istiyorum, Kemal Tahir, Cemil Meriç, İlhan Selçuk meşreblilerden ve aynı meşrebi taşıyanlardan oy istiyorum. Gelin iktidara katkıda bulunun, emperyalizme kafa tutalım diyorum. Atatürk'ün Türkiye'sinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal'in yolunda, bağımsızlık yolunda emperyalizme kafa tutalım."

Son Düzenlemeler: 27 Ekim, 2015
İlgili İçerikler: Merkez Eskigüney Köyü'nden Hatice Değirmenci Güneli Köyünden, Nurullah Ateş Sivaslı Samatlar Köyünden Fatma Güneş MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNE MEZAR HASIRI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Eskigüney Köyünden Emine Şahin Eskigüney Köyünden, Elif Özdoğan Eskigüney Köyünden, Mustafa Aslan Saniye Güneş Eskigüney Köyünden, Fadime Ağırbaş Ayşe Güneş
nurullah cahan marka şehirler belediye Selçuk özdağ ak parti genel başkan yardımcısı ziyaretler