​"Peygamber Efendimiz (SAV) İçin Yapılan Tüm Etkinliklerin Yanındayız"

6-05-2016

“Peygamber Efendimiz (SAV) İçin Yapılan Tüm Etkinliklerin Yanındayız”

Ödül Törenine 8 Yaşındaki Ayşe Naz Çelik Damga Vurdu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Hz. Muhammed (SAV) in hayatının ve hadislerinin öğrenilmesini önemli bulduklarını iletirken, bu konuda yapılacak tüm etkinliklerin yanında olacaklarını söyledi.

Uşak Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği’nin (ÇEVKA) proje ortağı olduğu ve Türkiye genelinde ve online olarak gerçekleşen Son Peygamber Hz Muhammed (SAV) in hadisleri konulu Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları ödül töreni yapıldı. Törende farklı yaş kategorilerinde ödül almaya hak kazananlara ödülleri verildi. Törene Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ da katıldı. Gecede ilgiyi 8 yaşında olan ve 14 yaş grubuyla yarışmasına rağmen ikinciliği kazanan Ayşe Naz Çelik çekti.

Çok Faydalı Bir Etkinlik

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Amacımız Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) min hayatının nesillerce bilinmesi ve örnek alınmasıdır” dedi. Cahan, “Bugün ÇEVKA tarafından düzenlenen çok anlamlı bir etkinlikte bulunuyoruz. Her yıl düzenlenen bu yarışmayla dinimiz ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) en güzel şekilde hafızalara kazınıyor. Bunlardan birisi de bu gece oldu. Yarışmaya katılıma bakıldığında ne denli faydalı olduğunu bir kez daha gördük” diye konuştu.

Her zaman destek olacağız

İslam dinini ve Hz Muhammed (SAV) yi anlatan ve öğreten her türlü etkinliğin yanında olduklarını aktaran Cahan, “Biz güzel dinimizin ve Hz Muhammed (SAV) nin hayatının yeni nesillerimizce öğrenilmesi gerektiğine inanıyoruz. O’nun hayatının ise rehber olması gerektiğini savunuyoruz. Bu düşüncelerle yapılacak tüm etkinliklere de sonuna kadar destek vereceğimizi belirtelim” dedi.

Ödül töreninin ardından Başkan Cahan ikincilik ödülü kazanan 8 yaşındaki Ayşe Naz Çelik ile özel olarak ilgilendi.

İlgili İçerikler: Kabuğu Kırık Kaplumbağa Doğaya Kavuşmak İçin Gün Sayıyor UŞAK'TA GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN ÖZEL MENÜ "UŞAK'IN SESLERİ" ÇÖZÜM İÇİN BULUŞTU Ali İhsan İçinata DOWN SENDROMLU MİNİKLER İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN HUZURKENT SPOR TESİSLERİNDE SUNİ ÇİM FUTBOL SAHASINA SERİLMEK İÇİN GRANÜL MALZEME ALIMI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SU TASARRUFU İÇİN ANLAMLI PROJE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN FARKINDALIK HAREKETİ Karakuyu Köyünden Fatma İçinata SUYUMUZU KORUMAK İÇİN, SAYACIMIZI KORUYALIM
uşak belediyesi nurullah cahan destek çevka Hz Muhammed ödül töreni