​"Peygamber Efendimiz (SAV) İçin Yapılan Tüm Etkinliklerin Yanındayız"

6-05-2016

“Peygamber Efendimiz (SAV) İçin Yapılan Tüm Etkinliklerin Yanındayız”

Ödül Törenine 8 Yaşındaki Ayşe Naz Çelik Damga Vurdu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Hz. Muhammed (SAV) in hayatının ve hadislerinin öğrenilmesini önemli bulduklarını iletirken, bu konuda yapılacak tüm etkinliklerin yanında olacaklarını söyledi.

Uşak Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği’nin (ÇEVKA) proje ortağı olduğu ve Türkiye genelinde ve online olarak gerçekleşen Son Peygamber Hz Muhammed (SAV) in hadisleri konulu Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları ödül töreni yapıldı. Törende farklı yaş kategorilerinde ödül almaya hak kazananlara ödülleri verildi. Törene Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ da katıldı. Gecede ilgiyi 8 yaşında olan ve 14 yaş grubuyla yarışmasına rağmen ikinciliği kazanan Ayşe Naz Çelik çekti.

Çok Faydalı Bir Etkinlik

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Amacımız Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) min hayatının nesillerce bilinmesi ve örnek alınmasıdır” dedi. Cahan, “Bugün ÇEVKA tarafından düzenlenen çok anlamlı bir etkinlikte bulunuyoruz. Her yıl düzenlenen bu yarışmayla dinimiz ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) en güzel şekilde hafızalara kazınıyor. Bunlardan birisi de bu gece oldu. Yarışmaya katılıma bakıldığında ne denli faydalı olduğunu bir kez daha gördük” diye konuştu.

Her zaman destek olacağız

İslam dinini ve Hz Muhammed (SAV) yi anlatan ve öğreten her türlü etkinliğin yanında olduklarını aktaran Cahan, “Biz güzel dinimizin ve Hz Muhammed (SAV) nin hayatının yeni nesillerimizce öğrenilmesi gerektiğine inanıyoruz. O’nun hayatının ise rehber olması gerektiğini savunuyoruz. Bu düşüncelerle yapılacak tüm etkinliklere de sonuna kadar destek vereceğimizi belirtelim” dedi.

Ödül töreninin ardından Başkan Cahan ikincilik ödülü kazanan 8 yaşındaki Ayşe Naz Çelik ile özel olarak ilgilendi.

İlgili İçerikler: İLİMİZİN ÇEŞİTLİ CADDE VE SOKAKLARINDA TRAFİĞE KAPALI BÖLGELERDE BULUNAN BARİYERLER İÇİN ASMA KİLİT UŞAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN ŞEHRİN BELİRLİ NOKTALARINDA ÖZEL YUVALAR YERLEŞTİRDİ Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje MİNİKLER, UŞAK'TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN SÖYLEDİ UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ''UYGULAMALI DERS PROTOKOLÜ'' İÇİN Uşak Belediyesi Geleceğe Yapılan Yatırıma Destek Oldu BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR TEMİZ BİR UŞAK İÇİN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SEFERBERLİK
uşak belediyesi nurullah cahan destek çevka Hz Muhammed ödül töreni